Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                

A 7 legjobb választási alternatíva mindenhol: mondd le a díjakat, tartsd meg az eljegyzést

Alternatívák

Leah Nguyen 06 augusztus 2024 8 min olvasni

Elégedetlennek érzi magát a Poll Everywhere szolgáltatással? Lehet, hogy az intuitív tervezés és a korlátozott funkciók hiánya kezd idegesíteni?

Ne elégedj meg a kevesebbel. Nézze meg a tetejét ingyenes alternatívák a Poll Everywhere-hez ami az interaktív prezentációs játékodat a következő szintre emeli 👇

Tartalomjegyzék

Engage Jobb

Szavazás mindenhol problémák

Szavazás mindenhol egy közönségelköteleződési eszköz, amely interaktív szavazást biztosít az előadóknak. Annak ellenére, hogy az elmúlt években rengeteg vitát kavart, nem minden előadó teája ez 🍵. Ez azért van...

  • Nem intuitív. Sok felhasználó panaszkodott, hogy a Poll Everywhere használata nem olyan egyszerű, mint kellene. Kiváló példa erre az, amikor egy meglévő kérdést szeretne konvertálni egyik típusból a másikba; új diát kell létrehoznia, és újra kell kezdenie.
  • Nem megfizethető. 120 USD/év/fő fizetése szükséges, hogy teljes mértékben hozzáférhessen a testreszabási funkcióihoz (ez a legolcsóbb csomag, és csak évente lehet számlázni). Az ingyenes verzióban nem használhatja a Poll Everywhere néhány legjobb funkcióját, mivel azok az árképzési terv felső szintjei számára vannak fenntartva.
  • Nincsenek sablonok. A nulláról kezdeni nehézkes, de sajnos ez az egyetlen lehetőség. Számos szoftver, például a Poll Everywhere, kész sablonokat kínál, így a felhasználók a prezentáció előtt módosíthatnak néhány dolgot, így rengeteg időt takaríthatnak meg.
  • Hiányoznak a lehetőségek. Egyesek kissé unalmasnak találják a Poll Everywhere egyszerű tervezési felületét. Nincs sok testreszabási lehetőség, és csak akkor szabhatja személyre a szavazást, ha kifizette a prémium előfizetést. A színpaletta korlátozott, és nem mindig a kívánt színeket tartalmazza.
  • Nem engedélyezi a saját tempójú vetélkedőket. A Poll Everywhere csak saját ütemű felmérést tesz lehetővé, tehát ha ezt tervezi készíts online kvízt egy ranglistával, hogy megfűszerezze a dolgokat, szükség lesz egy moderátorra a prezentáció aktiválásához.

A legjobb ingyenes alternatívák a szavazáshoz mindenhol

Miért aggódna a piacon lévő szavazóalkalmazások százai miatt? Ezt megtettük neked! Tűnjön ki a Poll Everywhere legjobb versenytársaként, és takarítson meg időt azzal, hogy megnézi a legjobb ingyenes alternatívák a Poll Everywhere számára részben megadott elérhetőségeken.

#1 – AhaSlides

AhaSlidesSzavazás mindenhol
Havi tervek tól$23.95$99
Éves tervek tól$95.40$588
Interaktív kvíz
(feleletválasztós, párosítás, rangsor, válaszok gépelése)
Csapatjáték mód
AI diák generátor
Felmérés
(feleletválasztós szavazás, szófelhő és nyílt végű, ötletbörze, értékelési skála, kérdezz-felelek)
Saját tempójú kvíz
sablonok
Az AhaSlides és a Poll Everywhere összehasonlítása

AhaSlides közvetlen megoldás a Poll Everywhere számos problémájára; van egy intuitív felület és sokféle vonzó prezentációs eszközök. Csaknem 20 diatípussal rendelkezik (beleértve közvélemény-kutatások, szófelhők, kérdezz-felelek és ötletrohamok), amelyek nagyjából garantált könnyedséget és elkötelezettséget jelentenek a közönség számára.

A testreszabás szempontjából számos lehetőség kínálkozik a képekhez, színekhez, hátterekhez és témákhoz. Az egész felületet az egyszerűség szem előtt tartásával tervezték meg, ami azt jelenti, hogy megvan a helye, hogy a legproduktívabb legyen.

Ami az AhaSlides-t a Poll Everywhere alternatívájaként állítja be, az a kiváló minőségű ingyenes online kvízkészítő, az interaktív kvíz funkciók életmentést jelentenek kisebb csapatépítő tevékenységekhez vagy nagy konferenciákhoz több száz résztvevővel.

Az AhaSlides általános ismereteivel kapcsolatos kvízt játszó emberek
AhaSlides élő kvíz ranglistával.

Szerezzen magának egy ingyenes sablont, a mi csemegénket 🎁


Regisztráljon ingyenesen, és pillanatok alatt kezdje el bevonni a csapatot...

Az AhaSlides kiemelkedik felhasználói élményével, de igen, nem minden szoftver vagy platform mindig kielégít minden felhasználót. Tehát ha keres AhaSlides alternatívák, van néhány választási lehetőségünk.

#2 - Wooclap

Wooclap egy intuitív közönség reagálási rendszere ez 26 különböző típusú felmérési/szavazási kérdést ad, amelyek közül néhány megegyezik a Poll Everywhere kérdésével, mint pl. kattintható kép. Annak ellenére, hogy számos lehetőség áll rendelkezésére, nem valószínű, hogy túlterheli a Wooclap, mivel hasznos tippeket és hasznos sablonkönyvtárat kínálnak, amelyek segítenek elképzelni, hogy mit csinálsz és mit szeretnél csinálni.

Nagy csalódás, hogy a Wooclap legfeljebb legfeljebb kettő kérdések az ingyenes verzióban 😢 Ez nem igazán elég, ha teljes prezentációt akarsz eljuttatni a résztvevőknek.

Képernyőkép a Wooclap kérdéssablon-könyvtáráról
A Wooclap rendelkezik egy „példák” sablonkönyvtárral, így láthatja, hogyan működik az eszköz.

#3 - Crowdpurr

Crowdpurr a virtuális és hibrid események lenyűgöző, mobil alapú élményének megteremtésére összpontosít. Sok olyan funkcióval rendelkezik, amely megegyezik a Poll Everywhere funkcióval, például szavazások, felmérések és kérdések és válaszok, de dinamikusabb tevékenységek és játékok. Néhány megtisztelő elismerés a következő lenne:

  • Élő bingó - A Crowdpurr lehetővé teszi bingójátékok létrehozását az előre megírt Bingo kategóriáival, például filmekkel vagy ételekkel. A játékosok pontokat szereznek a négyzetek kijelölésével és több sor kitöltésével.
  • Túlélő trivia - Ebben a játékban a játékosoknak minden kérdésre helyesen kell válaszolniuk, hogy ők legyenek az utolsó ember. Egy kérdésre rosszul válaszoltak, és kiesnek.

A Crowdpurr problémáinak többsége ehhez kapcsolódik zavaros UX tervezés. Tele van félkövér szöveggel, ikonokkal és színekkel, így soha nem vagy biztos abban, hogy mit nézel. Azt sem teszi lehetővé, hogy közös „élményt” hozzon létre szavazásokkal, vetélkedőkkel és játékokkal – többször kell elkészítenie, ha teljes prezentációt szeretne készíteni a csapata számára.

Crowdpurr's ingyenes verzió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kipróbálják az összes funkciót, de megteszi korlátozására a létrehozható résztvevők, kérdések és események száma (3 esemény 15 kérdéssel és 20 résztvevővel eseményenként). Alkalmi használat esetén a Crowdpurr árai valójában egy kicsit magasak.

Crowdpurr – A PollEverywhere alternatívái – PollAnywhere
A CrowdPurr interaktív tevékenységei tökéletesek triviaestekhez és céges rendezvényekhez.

#4 - Glisser

Számos szakmai vállalat használja szerte a világon, csúszás rengeteg virtuális és hibrid eseményeszközt kínál, amelyek valóban hatást gyakorolnak a közönségre, legyenek azok alkalmazottak, befektetők vagy ügyfelek.

Megszervezheti és élőben közvetítheti az eseményt közvetlenül a Glisseren. A nagyításhoz hasonlóan rendelkezik a szekciószoba funkcióval, de sokkal interaktívabb funkciókkal (élő szavazás, kérdések és válaszok, résztvevői jelentések stb.), amelyek félelmetes alternatívájává teszik a Poll Everywhere-nek.

Mint minden virtuális platformnak, Önnek is időre van szüksége ahhoz, hogy tájékozódjon, és ismerje az összes eszközt. Glissernél A tervezési felület összetett és kicsit professzionális, így nem ez lesz a legalkalmasabb eszköz az iskolákban való használatra. A Glissernek lehetősége van Powerpoint diák importálására, de az átmenetek elvesznek az út során.

A Glisser ára a legdrágább a Poll Everywhere alternatívái közül, de 2 hetes ingyenes próbaverziót kínálnak (korlátozott funkciókkal).

Szavazás mindenhol, versenytársak – A PollEverywhere alternatívái
Alternatívák a szavazásra mindenhol

#5. Kahoot!

Kahoot! egy játék alapú tanulási platform, amely az oktatási és a vállalati világot meghódította. Azzal együtt élénk és játékos felület, Kahoot! Az interaktív kvízek, közvélemény-kutatások és felmérések készítését abszolút pompává teszi. Akár egy órát tanít, akár egy csapatépítő gyakorlatot segít, a Kahoot! fenntartja a résztvevők elkötelezettségét és motivációját.

A Kahoot egyik kiemelkedő tulajdonsága! az övé Gamification vonatkozás. A résztvevők versenyezhetnek egymással, pontokat szerezhetnek és feljuthatnak a ranglistákra, hozzáadva a baráti verseny egy elemét a keverékhez. A platform felhasználóbarát kialakítása és intuitív kezelőszervei minden korosztály és hátterű számára elérhetővé teszik.

A Poll Everywhere alternatívája

#6. MeetingPulse

A MeetingPulse egy felhőalapú közönségelköteleződési platform, amely lehetővé teszi interaktív szavazások létrehozását, dinamikus felmérések futtatását, valamint a tanulás megtartásának elősegítését. vetélkedők és ranglisták megfelelési és képzési követelményekhez. Felhasználóbarát felületével és valós idejű jelentéseivel a MeetingPulse gondoskodik arról, hogy könnyedén gyűjthessen értékes visszajelzéseket és betekintést a közönségtől.

Az egyik olyan szolgáltatás, amely miatt a MeetingPulse az első számú felmérési platform pulzusérzékelés elemzése. Speciális algoritmusokat használ a szöveg mögötti érzelmi hang elemzésére. Ez magában foglalhatja a pozitív, negatív, semleges vagy akár vegyes érzések azonosítását a válaszon belül.

Alternatívák a szavazásra mindenhol

#7. SurveyLegend

A Poll Everywhere másik hatékony alternatívája, amely gyönyörű és lebilincselő szavazásokat és felméréseket kínál, a SurveyLegend. A kiterjedt kérdéskönyvtárával 20 kérdéstípus és a könnyed testreszabási lehetőségek, A SurveyLegend lehetővé teszi, hogy a monoton felméréseket jó megjelenésűvé alakítsa, és hatást gyakoroljon ügyfeleire. Ráadásul a SurveyLegend számos csodálatos funkciót kínál, mint pl átirányítás új oldalakra a beküldéskor, ami azt jelenti, hogy a válaszadókat a kérdőív befejezése és elküldése után bármely helyre továbbíthatja.

Alternatívák a szavazásra mindenhol
Alternatívák a szavazásra mindenhol

Ítéletünk

A Poll Everywhere alternatívájaként könnyű a piacon lévő mainstream szoftvereket ajánlani, de ezek az általunk ajánlott eszközök némi egyéniséget kínálnak. A legjobb az egészben az, hogy folyamatos fejlesztéseik és aktív felhasználói támogatásaik éles ellentétben állnak a Poll Everywhere-vel, és ránk, vásárlókra hagynak olyan BINGE MÉRLEG eszközöket, amelyekért a közönség megmarad.

Íme a végső ítéletünk 👇

💰Melyik alkalmazás a leginkább pénztárcabarát?

AhaSlides - Az ingyenes és évi 95.40 dolláros áron az AhaSlides itt a legkönnyebben elérhető alternatíva. A tanárok számára az élő és távoli osztálytermek egyik legmegfelelőbb csomagja mindössze 2.95 dollárba kerül havonta. Ez egy lopás, őszintén!

🏫Melyik alkalmazás a legjobb iskoláknak?

WooClap - Egyszerű és intuitív, aranyos kialakítással. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyet általában egy komoly teszt vagy egy szórakoztató kvíz létrehozásához szeretne a diákok számára.

🏢Melyik alkalmazás a legjobb munkához?

csúszás - Professzionális felület. CRM-integrációt biztosít, hogy az egyéni közvélemény-kutatásokat, teszteket és felméréseket a vállalat CRM-mezőihez igazítsa. Egy személyre szabott, személyre szabott áttekintést is tartalmaz, amely segít az indulásban.

🤝Melyik alkalmazás a legjobb a közösség számára?

Crowdpurr - Bingó, csapat apróságok, vetélkedők; bármilyen szórakozásra van szüksége, a Crowdpurr gondoskodik róla. Világos és dinamikus dizájnja egyedi játékszerkezettel keverve segít felkavarni a bulikon.