Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                

Kā izveidot aptauju | Padomi, kā izveidot interaktīvu aptauju 5 sekundēs!

Prezentācija

Vu kungs 27 maijs, 2024 5 min lasīt

Vai meklējat ātru veidu, kā paspilgtināt savu nākamo prezentāciju? Tad jums ir jādzird par šo ļoti vienkāršo aptauju veidošanas paņēmienu — interaktīvu aptauju, kas vienā mirklī paceļ visas sejas.

Šajā ziņā mēs atklājam visus noslēpumus, lai izveidotu 5 sekunžu aptauju, kas patiks jūsu publikai. Mēs runājam par vienkāršu iestatīšanu, intuitīvām saskarnēm un daudzām iespējām, lai šie pirksti varētu darboties.

Kamēr pabeigsit šo rakstu, varēsit izveidot aptauju, kas pārsteigs kolēģus ar lielu iesaisti, mācīšanos ar zemu piepūli. Iedziļināsimies un mēs jums parādīsim, kā ~

Saturs

Vairāk vēlēšanu padomu, izmantojot AhaSlides

📌 2024. gada soli pa solim izveides ceļvedis tiešsaistes aptauja lai ietaupītu laiku un pūles!

Aptaujas jautājumu veidi?MCQ un reitingu skalas jautājumi
Kāds ir vēl viens aptaujas nosaukums?Pārskats
Pārskats par 'Izveidojiet aptauju'

Alternatīvs teksts


Iepazīsti savus draugus labāk!

Izmantojiet viktorīnu un spēles pakalpojumā AhaSlides, lai izveidotu jautru un interaktīvu aptauju, apkopotu sabiedrības viedokļus darbā, nodarbībās vai nelielas pulcēšanās laikā.


🚀 Izveidojiet bezmaksas aptauju☁️

Kāds ir aptaujas mērķis?

Dažreiz jūs domājat, ka tiešsaistes aptauja ir labākā iespēja ātri un ekonomiski apkopot atsauksmes. Tā ir taisnība, ka aptaujas rada rezultātus lielākam iedzīvotāju skaitam ar nozīmīgu datu avotu un ieskatu. 

Lai gan daži uzskata, ka aptaujas ir pārāk vienkārša informācijas vākšanas metode, ir daži īpaši gadījumi, kad aptaujas parāda savas priekšrocības. Izmantojot AhaSlides, aptauja vairs nešķiet garlaicīga. 

Aptaujas ir īpaši izdevīgas, ja tās tiek izmantotas strauji mainīgos apstākļos, kad ir ļoti svarīgi, lai jūsu auditorija būtu ieinteresēta un iesaistīta, vienlaikus saglabājot savu noskaņojumu, kas ātri pielāgojas.

Pirms došanās uz aptauju, ir lietas, kas jums jāzina par aptaujām, vai tās ir tieši paredzētas jūsu mērķim:

  • Nav nepieciešamas detalizētas atbildes
  • Parasti nepieciešama tikai viena atbilde  
  • Atsauksmes parasti ir tūlītējas
  • Lai piedalītos, personiskā informācija nav nepieciešama

Kāpēc aptaujas izveide ir ļoti svarīga?

Cik ilgi jums trūkst ideju, lai piesaistītu savu sociālo plūsmu vai veiktu jaunu produktu tirgus izpēti? Šeit mēs patiesi iesakām atjaunināt savu ziņu, izmantojot interaktīvu aptauju. Tā ir diezgan efektīva metode auditorijas iesaistīšanai sociālajos tīklos, ko varat izmēģināt. Tādējādi jūs varat palielināt auditorijas laiku, kas pavadīts uz jūsu sienām, vai skatītāju skaitu. 

Turklāt attiecībā uz tirgus izpēti tiešraides aptauju veidošana, kas nav vienkārša par produktiem vai pakalpojumiem, var mazināt auditorijas spiedienu, piemēram, vieglprātīgus jautājumus, kas liek viņiem justies kā dabiskai sarunai. 

Jo īpaši, saskaņā ar Forbes aģentūras padome, tiešraides aptaujas bija lielisks veids, kā vairot patērētāju uzticību, jo tās parādīja patērētājiem, ka zīmoliem rūp viņu viedoklis un viņi pastāvīgi strādā, lai uzlabotu pakalpojumu piedāvājumu.

Turklāt jūs varat rīkot tiešraides aptauju citās dažādās platformās:

  • Videokonferenču rīki, piemēram, Zoom, Skype un Microsoft Teams
  • Tiešsaistes ziņojumapmaiņas lietotnes, piemēram, Slack, Facebook, WhatsApp
  • Virtuālie pasākumi un tīmekļa semināru rīki, piemēram, Hubilo, Splash un Demio

Tā kā šajās tiešsaistes platformās pastāv ierobežojumi tiešraides aptauju izveidei, kāpēc gan komandas dalībniekam neatvieglot citas lietotnes izmantošanu, lai veiktu aptauju un ātri iegultu saiti?

Ir dažas ātras aptauju veidotāja alternatīvas un AhaSlides aptaujas iespēja ir labi izstrādāta aptaujas funkcija, kas palīdzēs atrisināt šo problēmu. Mums ir arī virkne bezmaksas ieteikumu un veidņu piemēru, lai jūs varētu sākt no jauna ar aptauju veidotāju no nulles. 

tiešraides aptaujas funkcija pakalpojumā AhaSlides
Kā izveidot aptauju

Kā izveidot aptauju

Aptaujas ir pazīstamas ar savu viena jautājuma formu, tāpēc daudzi cilvēki cīnās, lai izveidotu tiešraides aptaujas, lai piesaistītu auditoriju. Šeit mēs sniedzam dažus padomus, kā izveidot ideālu aptauju jebkuram mērķim. 

1. darbība. Atveriet savu AhaSlides prezentāciju:

  • Piesakieties savā vārdā AhaSlides konts un atveriet prezentāciju, kurai vēlaties pievienot aptauju.

Solis 2. Pievienojiet jaunu slaidu:

  • Noklikšķiniet uz pogas "Jauns slaids" augšējā kreisajā stūrī.
  • Slaidu opciju sarakstā izvēlieties "Aptauja"

3. darbība. Izstrādājiet aptaujas jautājumu:

  • Norādītajā apgabalā ierakstiet savu saistošo aptaujas jautājumu. Atcerieties, ka skaidri un kodolīgi jautājumi gūs vislabāko atbildi.
Izveidojiet aptauju pakalpojumā AhaSlides

4. darbība. Pievienojiet atbildes iespējas:

  • Zem jautājuma varat pievienot atbilžu opcijas, no kurām izvēlēties mērķauditoriju. AhaSlides ļauj iekļaut līdz 30 opcijām.

5. Garšojiet to (pēc izvēles):

  • Vai vēlaties pievienot vizuālu nokrāsu? AhaSlides ļauj augšupielādēt attēlus vai GIF atbilžu variantiem, padarot aptauju vizuāli pievilcīgāku.

6. Iestatījumi un preferences (neobligāti):

  • AhaSlides jūsu aptaujai piedāvā dažādus iestatījumus. Varat izvēlēties, vai atļaut vairākas atbildes, rādīt reāllaika rezultātus vai aptaujas izkārtojumu.

7. Prezentēt un iesaistīties!

  • Kad esat apmierināts ar savu aptauju, noklikšķiniet uz "Parādīt" un kopīgojiet kodu vai saiti ar savu auditoriju.
  • Kad jūsu auditorija izveido savienojumu ar jūsu prezentāciju, viņi var viegli piedalīties aptaujā, izmantojot savus tālruņus vai klēpjdatorus.
Uzziniet, kā izveidot aptauju, izmantojot AhaSlides

Aptaujas ir lielisks rīks, lai sniegtu tūlītēju atgriezenisko saiti un reālus rezultātus, ko varat izmantot, lai ātri veicinātu pārmaiņas savā organizācijā un biznesā. Kāpēc nepamēģināt to tūlīt?

Alternatīvs teksts


Iepazīsti savus draugus labāk!

Izmantojiet viktorīnu un spēles pakalpojumā AhaSlides, lai izveidotu jautru un interaktīvu aptauju, apkopotu sabiedrības viedokļus darbā, nodarbībās vai nelielas pulcēšanās laikā.


🚀 Izveidojiet bezmaksas aptauju☁️

Biežāk uzdotie jautājumi

Kas ir anonīma aptauja?

Anonīmā aptauja ir veids, kā anonīmi apkopot atsauksmes no cilvēkiem, jo ​​tas palīdz izpētes laikā, uzlabot darba vidi vai iegūt atsauksmes par produktu vai pakalpojumu. Uzzināt vairāk: Rokasgrāmata iesācējiem par anonīmu aptauju

Kāds ir vienkāršākais veids, kā izveidot aptauju?

Izmantojiet interaktīvo aptauju programmatūru, kas ir bezmaksas un vienkārša, lai izveidotu aptauju mazāk nekā 5 minūtēs, piemēram, AhaSlides, Google Poll vai TypeForm.