Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                

Mentimeter, men bedre: Oppdag dette gratisalternativet med unike funksjoner du vil elske

Alternatives

Mr. Vu 07 August, 2024 4 min lest

Leter du etter en gratis alternativ til Mentimeter? Som profesjonelle offentlige foredragsholdere har vi prøvd over 30 forskjellige interaktive presentasjonsprogramvare, og her er svaret.
AhaSlides for stor konferanse

Mentimeter-problemene

Mentimeter har vært en nøkkelspiller i programvare for publikumsengasjement markedet i lang tid. Hostingserveren deres er utmerket og presentasjonsdesignet deres er pent. De har dyrket en kult av "menti" over hele verden.

Men det er ett problem.

Mentimeter er dyrt! Ingen månedlige planer, svake rabattordninger og begrensede funksjoner (mentimeter har for eksempel ikke modusen i eget tempo som AhaSlides) kan få kunder til å søke et bedre alternativ til Mentimeter, som ikke skader lommene deres.

Innholdsfortegnelse

Det beste gratisalternativet til Mentimeter

Kanskje du har funnet ut et par hint (blink blunk~😉) når du leser dette. De beste gratis alternativet til Mentimeter er AhaSlides!

Etablert i 2019, er vi det morsomme valget, men ikke som Mentimeter, har vi som mål å bringe moroa, gleden ved engasjement, til alle typer sammenkomster fra hele verden!

Med AhaSlides kan du lage fullstendig interaktive presentasjoner med live meningsmålinger, moro spinnende hjul, live-diagrammer, spørsmål og svar-økter og AI-quizer.

AhaSlides er også den eneste interaktive presentasjonsprogramvaren på markedet til dags dato som gir bedre kontroll over utseendet, overgangen og følelsen av presentasjonene dine uten å forplikte seg til en kostbar plan.

EgenskaperAhaSlidesliemeter
Gratis planLive chat-støtteIngen prioritert støtte
Månedsplaner fra$23.95
Årsplaner fra$95.40$143.88
Spinnerhjul
Publikumsreaksjoner
Interaktiv quiz
(flervalg, matchpar, rangering, skriv inn svar)
Lagspill-modus
Selvstendig læring
Survey /Inspeksjonsfartøy
(flervalgsundersøkelse, ordsky og åpen, idédugnad, vurderingsskala, spørsmål og svar)
Tilpassbar effekt og lyd

Hva brukere sier om AhaSlides...

Andre navn på mentimeter: mintimeter, menimeter, minimeter
AhaSlides - De beste presentasjonsverktøyene foruten PowerPoint (bilde med tillatelse fra WPR kommunikasjon)
Alternativ tekst

Vi brukte AhaSlides på en internasjonal konferanse i Berlin. 160 deltakere og en perfekt ytelse av programvaren. Online støtte var fantastisk. Takk skal du ha! ⭐️

Alternativ tekst

10/10 for AhaSlides på min presentasjon i dag - workshop med ca 25 personer og en kombinasjon av meningsmålinger og åpne spørsmål og lysbilder. Fungerte som en sjarm og alle sa hvor fantastisk produktet var. Fikk også arrangementet til å gå mye raskere. Takk skal du ha! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Alternativ tekst

AhaSlides tilførte reell verdi til våre leksjoner. Nå kan publikum samhandle med læreren, stille spørsmål og gi øyeblikkelig tilbakemelding. Dessuten har produktteamet alltid vært veldig hjelpsomme og imøtekommende. Takk gutter, og fortsett det gode arbeidet!

André Corleta fra Redd meg! - 🇧🇷 Brasil
Alternativ tekst

Takk AhaSlides! Brukt i morges på MQ Data Science-møte, med ca 80 personer og det fungerte perfekt. Folk elsket de levende animerte grafene og den åpne teksten "oppslagstavle", og vi samlet noen virkelig interessante data, på en rask og effektiv måte.

Et verdenssky -lysbilde på AhaSlides, et av de beste alternativene til Mentimeter
AhaSlides' ordsky blir brukt av en nettklasse som strømmer over YouTube (bilde med tillatelse fra Redd meg! kanal)

Om Mentimeter

Hva slags plattform er Mentimeter?Publikumsengasjement/interaktiv presentasjonsplattform
Hvor mye er Mentis grunnplan?11.99 USD / måned

Mentimeter, lansert i 2014, er en programvare kjent for sine avstemnings- og quizfunksjoner. Mentimeter ser ut til å være ganske uønsket for nye brukere: for å prøve alle funksjonene, må du betale en høy pris på $143.88 (eksklusive skatt) for et minimum fullt års abonnement.

Hvis du er kjent med Mentimeter, er det å bytte til AhaSlides en tur til parken. AhaSlides har et grensesnitt ligner på Mentimeter eller PowerPoint til og med, så du kommer godt overens.

🖖Søker du etter en omfattende liste over alternativer til Mentimeter? La oss ta en titt på topp 7 Mentimeter alternativer.

Flere ressurser:

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er forskjellen mellom Ahaslides og Mentimeter?

Mentimeter har ikke asynkrone spørrekonkurranser, mens AhaSlides tilbyr både live- og selvgående spørrekonkurranser. Med bare en gratis plan kan brukere chatte med live kundestøtte i AhaSlides, mens for Mentimeter må brukere oppgradere til en høyere plan.

Finnes det et gratis alternativ til Mentimeter?

Ja, det finnes mange gratis alternativer til Mentermeter med samme eller mer avanserte funksjoner som AhaSlides, Slido, Poll Everywhere, Kahoot!, Beekast, Vevox, ClassPoint og mer.