ביקורת על BullGuard 2024: מה צריך לדעת

BullGuard bullguard.com
סם בויד
סם בויד עורך ראשי
עבר בדיקת עובדות על ידי קטרינה גלמוסלייה
סם בויד
סם בויד
פורסם בתאריך: 10 ביוני 2024 עורך ראשי
עבר בדיקת עובדות על ידי קטרינה גלמוסלייה

BullGuard סקירה: סיכום קצר מפי המומחים

השירות של BullGuard נרכשה באחרונה על ידי Norton, וכל התוכניות ששווקה במסגרתו הופסקו והוחלפו בתוכניות שלה. Norton מציעה מגוון מצוין של מאפיינים, כולל מנוע מתקדם לסריקת תוכנות זדוניות, כלים לאופטימיזציית מערכת, VPN, בוסטר לביצועי משחקים, ועוד רבים וטובים.

קראו את הביקורת המלאה על האנטי-וירוס של Norton כאן >

לאחרונה קניתי מחשב גיימרים מחודש, כדי שהבן שלי ואני נוכל לשחק ביחד במשחקים כמו Destiny 2 דרך Steam. שמעתי על BullGuard לא מעט בקהילות הגיימינג; אומרים ש- BullGuard הוא האנטי וירוס הכי טוב לגיימרים. ואני הסתקרנתי, ויצאתי לבדוק מה הוא שווה, והאם יתאים גם למי שאינו בהכרח חובב משחקים.

העברתי את BullGuard דרך לא מעט בדיקות אצלי על המחשב, ואני חייב להודות שהופתעתי לטובה משיעור זיהוי הנוזקות שלו, ומהכלים הייעודיים למניעת גניבות מכשירים. בדקתי וניתחתי את כלי בקרת ההורים שבו, את הפיירוול, ואפילו את ה-VPN שלו (שבאופן מעצבן, נמכר בנפרד) – וכולם היו ברמה גבוהה.

ובצורה שמתקפת את המוניטין שלו בקהילה, ל- BullGuardיש כלי האצת משחקים שמאוד אהבתי; זה האנטי וירוס היחיד שאשכרה משפר ביצועי משחק. וכך, הוא מספק דרך מעולה להמשיך לשחק במשחקים כבדים בראש שקט, כשהאנטי וירוס שומר על האבטחה שלך.

ואולם, יש בו כמה פיצ’רים שלא אהבתי במיוחד, וישנם אנטי וירוסים אחרים שמספקים יותר תכונות במחיר דומה. ואולם, BullGuard הוא אנטי וירוס פונקציונלי ורב יכולות, שהתמודד בכבוד עם רוב האתגרים שזרקתי עליו. ובהתחשב בהנחה האחרונה שלו, זה בהחלט אחד האנטי וירוסים המומלצים ל-2024 מבחינתי. אפשר לנסות אותו ללא התחייבות ל-30 יום, ולראות אם הוא מתאים עבורכם.

בחנתי את BullGuard במשך כמה שבועות, והתוצאות היו מעניינות מאוד. הנה הן לפניכם.

תכונות האבטחה של BullGuard

ל- BullGuard יש רשימת תכונות אבטחה ארוכה כמעט כמו של ענקי אנטי וירוס כנורטון וקספרסקי

– והוא כולל גם מנוע סריקת נוזקות חזק, פיירוול ועוד הרבה מאוד פיצ’רים ששומרים לכם על המידע.

בין היתר, מציע BullGuard את התכונות הבאות:

סורק הנוזקות

תכונות האבטחה של BullGuard
מנוע איתור התוכנות הזדוניות של BullGuard הוא אחד הפיצ’רים הכי חזקים שלו

. במהלך הבדיקה שלי, הצליח האנטי וירוס הזה לאתר 100% מהנוזקות שהפעלתי מולו – תוכנות ריגול, נוזקות כופר, רוטקיטים למיניהם ועוד. מנוע הסריקה בזמן אמת פשוט תפס כל וירוס ונוזקה שניסיתי להוריד.

ישנן מספר אפשרויות סריקה:

  • סריקה מהירה, שמחפשת נקודות בהן סביר שיתמקמו וירוסים ודומיהם כדי להשפיע, כגון קבצים זמניים, יישומים פעילים, רג’יסטרי ועוד.
  • סריקה מלאה, שעוברת על כל הכונן הקשיח שלכם.
  • סריקה בהתאמה אישית, שעוברת על תיקיות, קבצים או כל מיקום ספציפי אחר בכל כונן.

הסריקה המהירה של BullGuard ארכה משהו כמו 45 דקות, שזה לאט יותר מאנטי וירוסים כמו Avira, אך היא היתה מאוד יסודית; במהלכה אותרו כל הנוזקות שהחבאתי ברג’יסטרי, למשל. הסריקה המלאה לקחה משהו כמו שעתיים, וגם בה אותרו כל הנוזקות, לרבות קבצים מכווצים בתצורת ZIP ודגימות של נוזקות כופר.

פיירוול וסורק רשת

תכונות האבטחה של BullGuard

ל- BullGuardיש כלי פיירוול חזק ביותר. מגיעים אליו מהמסך הראשי בתוכנה, ומוצאים ארבע אפשרויות:

  • Manage Rules, ניהול חוקים בו מגדירים ל- BullGuard את התוכניות שמורשות לגשת לרשת
  • Logs, לוגים שמתעדים את תעבורת הרשת של המכשיר
  • Network Activity, פעילות רשת שממפה את כתובות ה-IP ברשת ואלו שמגיעות מחוץ לה
  • הגדרות בהן ניתן לחסום הוסט ספציפי, לקבל התראות ועוד

משתמשים מתקדמים יאהבו את תכונות הלוגים ופעילות הרשת, שמספקות רשימת אירועים ופעולות ברחבי הרשת שלהם. משתמשים פחות כבדים יכולים פשוט להפעיל את הפיירוול ולתת לה לרוץ.

מי שמחפש שכבת הגנה נוספת ימצא אותה בתכונת סורק הרשת. זה כלי שמופרד מהפיירוול, ומציג פונקציונליות דומה.

תכונות האבטחה של BullGuard
הוא הראה לי את כל המכשירים שמחוברים לרשת ה-WiFi שלי, וניתח איומי אבטחה אפשריים שקשורים אליהם. בנוסף, שלח לי התראה בכל פעם שמכשיר נוסף התחבר לרשת. זה כלי חזק, במיוחד עבור מי שנמצא בסביבות בהן פושעים עלולים לנסות להתלבש לכם על ה-WiFi, מבניינים צפופים ועד מלונות בחו”ל.

סורק הרשתות הוא כלי שימושי, אבל קצת מאכזב לראות שהוא זמין רק בתוכנית Premium Protection של BullGuard. אנטי וירוסים מתחרים כגון McAfee מציגים פיצ’ר כזה גם בחבילות הזולות שלהם, ויהיה נחמד לראות את BullGuard מיישר קו.

מאיץ משחקים ומשפר ביצועי מחשב

תכונות האבטחה של BullGuard

רוב האנטי וירוסים כוללים מצבים ייעודיים לגיימינג, שמקפיאים סריקות והתראות בזמן שמזוהה הפעלת משחק. לעומתם, BullGuard הוא אופרה אחרת: במקום להתחבא בפינה כשמופעל משחק, הוא מפעיל את רכיב בשם Game Booster שמשתלב בתהליך ומבצע ייעול של מערכת ההפעלה כדי לארגן לכם יותר כוח עיבוד זמין. הוא עושה זאת ע”י פינוי זיכרון והעברת תהליכים שרצים ברקע מליבות המעבד שכרגע מתמקדות במשחק.

רכיב Game Booster אמור לפעול רק על מחשבים עם ארבע ליבות לוגיות ויותר, כך שחששתי שהמחשב כפול הליבה שלי לא יושפע. ואולם, למחשב יש מעבד i5 מסדרה שמבצעת hyperthreading, כלומר פיצול כל ליבה לשני מעבדים לוגיים שמסוגלים לבצע תהליכים בנפרד.

תכונת Game Booster זיהתה את זה, התלבשה על המעבד והצליחה להאיץ את המחשב שלי. כך, אפשר ליהנות ממנה גם עם מעבד כפול-ליבה, כל עוד הוא תומך hyperthreading. אגב, אם אתם לא יודעים איזה מעבד יש לכם, פשוט פיתחו את מנהל המשימות של ווינדוס והיכנסו לסעיף הביצועים. מתחת למהירות המעבד תוכלו לראות כמה ליבות וכמה מעבדים לוגיים יש לכם.

תכונות האבטחה של BullGuard
כשהפעלתי את המשחק Destiny 2, קפץ לו ווידג’ט Game Booster ובישר לי שעכשיו יתחיל לפעול ולהאיץ לי את המחשב. ואכן, היתה צמיחה מורגשת במספר הפריימים לשנייה כשגיים בוסטר פעל. התרשמתי מאוד מהטכנולוגיה הזאת, והבן שלי? פעם ראשונה שראיתי אותו מתלהב ממשהו שעשה אנטי וירוס.

רכיב האצת המשחקים הוא יתרון גדול עבור גיימרים שרוצים שהמכשיר שלהם יישאר מאובטח בזמן שהם משחקים ברשת, בלי שתחול פגיעה בביצועים.

ל-BullGuard יש טונות של פיצ’רים נוספים שקשורים למהירות הפעולה של המחשב, ביניהם:

  • Optimize, או טיוב עבודה – כלי שמזהה וסוגר תהליכים מיותרים שרצים ברקע, ומציע למחוק תוכנות-זבל שמאיטות את המחשב
  • Cleanup helper, או סייען ניקוי קובצי זבל, שמאנדקס אותם ומראה בדיוק מה מצבם על המחשב בתצוגה גרפית
  • Boot Manager, או כלי ניהול אתחול המחשב – שמוצא קבצים שמאיטים את תהליך הפעלת המחשב ועליית מערכת ההפעלה.
  • Duplicate files, או סורק קבצים כפולים, שיודע למצוא אותם במהירות על כל הכוננים במחשב, למחוק או לסדר אותם.

תכונות האבטחה של BullGuard

היה נחמד להשתמש בכל רכיבי שיפור הביצועים של BullGuard. סייען הניקוי עזר לי להיפטר מערימות של קובצי זבל ישנים שנתקעו לי במחשב, ובזיכרון המטמון של דפדפן כרום – הוא ניקה לי כמעט גיגה של תוכנות זבל ומידע מיותר!

בקרת הורים

תכונות האבטחה של BullGuard

כלי בקרת ההורים של BullGuard חזקים בהרבה משציפיתי שיהיו, וכוללים ארבע קטגוריות להגנה על ילדים:

  • Filters – פילטרים מקוונים שמסננים תוכן לפי רשימה שחורה של אתרים.
  • Access – הגבלת הגישה למכשיר בשעות ספציפיות, בימים שבחרתם. עוזר לנתק קצת את הילד מהמסך, ולצמצם התמכרות לאינטרנט.
  • Applications – חסימת גישה אל אפליקציות ספציפיות, על ידי הוספת סיסמה. כלי שימושי אם יש כאלה שאתם לא רוצים שהילד יתעסק בהן.
  • Privacy – מגן מידע פרטי. נועד לחסימת מילות חיפוש ספציפיות ומידע שקשור אליהן מלהגיע לדפדפן, וגם מידע כמו נתוני אשראי, כתובת וטלפון.

הפילטרים מסוגלים לחסום קשת רחבה מאוד של אתרים

, עם אפשרויות שמגיעות מפורנו ועד אתרים פיראטיים. בהתחשב בכך שהבן שלי כבר בתיכון, בחרתי בפילטר של “גיל 13 עד 17”. הפילטר היה קצת קשוח לטעמי, ופה ושם חסם גם אתרים לגיטימיים – אז פשוט כיביתי אותו.

לקטגוריית הגבלת הגישה יש תכונת קלנדר שימושית ביותר, בעזרתה הגדרתי שהבן שלי לא יוכל לחפור במחשב אחרי 11 בלילה, ובסופי שבוע נתתי לו ארבע שעות בשישי וארבע בשבת.

אהבתי את היכולת לחסום אפליקציות, אבל היה טוב יותר לו התאפשרה חסימה שלהן לשעות ספציפיות – ולא רק לנעול אותן לחלוטין. זו תכונה שיש למשל, ברכיב בקרת ההורים של אנטי וירוס Norton 360.

תכונת שמירת המידע הפרטי לא עבדה כמו שציפיתי. היא אמורה למנוע מילדים מלהקליד מילות חיפוש רגישות או פרטים כמו מספרי טלפון, כתובות, נתוני אשראי וכולי. אבל התכונה פעלה באופן לא אחיד – לפעמים לא איפשרה לבני להזין פרטי אשראי בג’ימייל ובאמזון, ולפעמים דווקא כן.

גלישה מאובטחת

תכונות האבטחה של BullGuard

תכונה זו מוסיפה שכבת אבטחה עבור משתמשי BullGuard שרוצים לדעת שהם הכי בטוחים שאפשר כשמזינים ברשת מידע רגיש. היא נשענת על בדיקת הצפנות, DNS, וידוא תוקף תעודות אבטחה ועוד. בנוסף, היא בוחנת כל אתר מול מסד הנתונים של BullGuard, בו מאגר אתרים שאינם מאובטחים – כדי לוודא שלא נפלתם על אתר מסוכן.

התכונה תפקדה היטב במבחנים שערכתי – חסמה אתרי פישינג ידועים, ואתרים אחרים שהכילו קוד זדוני. ואולם, בגלל שפרוטוקול האבטחה שלה קשוח במיוחד, לא הייתי ממליץ עליה לשימוש יומיומי. היא פיתרון מוצלח כשרוצים לעשות קניות ולהימנע מגניבת נתוני אשראי ברשת – אבל פחות לגלישה רגילה.

לאנטי וירוסים אחרים, כמו McAfee Total Protection ו-Kaspersky Total Security, יש כלי דפדפן דומים, ושל BullGuard מתפקד טוב כמותם בהגנה על מידע רגיש.

הגנה מפני גניבת זהות

תכונות האבטחה של BullGuard

פיצ’ר ID Protection של BullGuard נשען על מערכת אבטחת הפיננסים הבינלאומית של טיטאן האשראי Experian. היא סורקת ללא הרף את הרשת האפלה, חברות ניטור אשראי, פורומים רלוונטיים, מדיה חברתית ומסדי נתונים של פריצות כדי לגלות האם מידע האשראי שלכם דלף לרשת.

בחנתי כתובות מייל ישנות שלי בשירות הזה, ותוך שעות ספורות קיבלתי התראת מייל – חלק מהמיילים הללו נחשפו בדליפות שונות, והתוכנה המליצה לי להחליף סיסמאות מיידית.

משתמשי BullGuard שמשרגים לתוכנית Premium Protection מקבלים את השירות הזה הרבה יותר בזול משעולה IdentityWorks, שירות הסריקה הנפרד מבית Experian. אם אבטחת מידע פיננסי הוא בעדיפות גבוהה אצלכם, הייתי ממליץ ללכת על אפילו רק בשביל כלי ההגנה הזה.

ה-VPN של BullGuard (אינו כלול בחבילת האנטי וירוס)

תכונות האבטחה של BullGuard

VPN BullGuard הוא VPN סביר למדי, אבל איטי מדי – במיוחד עבור גיימרים.

הוא נמכר בנפרד מחבילות האנטי וירוס של BullGuard, ובמחיר דומה לשל אנטי וירוסים ייעודיים מתחרים. מבחינתי, זה מאכזב: אנטי וירוסים אחרים כוללים VPN בחבילת השירותים שלהם.

עם ה-VPN של BullGuard, בני ואני הצלחנו להתחבר לנטפליקס משרת צרפתי ולראות כמה סרטים שמשום מה לא זמינים עבור משתמשים באזור שלנו.

עקרונית, כל VPN מאט את הגלישה שלכם, וזה של BullGuard אינו שונה – כפי שאפשר לראות במבחני המהירות הללו. ביצעתי אותם עם Ookla, ופה אפשר לראות את הפינג שלי, את מהירות ההורדה ומהירות ההעלאה שלי בלי VPN.

תכונות האבטחה של BullGuard
אחרי שהתחברתי בעזרת ה-VPN של BullGuard לשרת הכי קרוב אלי (אני נמצא בארה”ב), שנמצא פחות מ-200 ק”מ ממני (מרחק זניח במונחי אינטרנט) – המהירות צללה ביותר מ-50%.

תכונות האבטחה של BullGuard
זו האטה מאוד משמעותית, בולטת יותר משל רוב המתחרים בתחום ה-VPN הייעודי; אצלם מדובר בהאטה של 10%-30%, בטח במרחק כזה.

אם אתם מחפשים אנטי וירוס מוצלח שמגיע עם VPN, נסו את Avira – ה-VPN שלו, שנקרא פאנטום, מגיע בחינם עם גרסת Avira Prime ומספק מהירות חיבור גבוהה יותר.

ממש חבל ש- BullGuardלא כוללו VPN בבאנדל האנטי וירוס ובכנות, אני לא חושב ששווה לקנות בנפרד את ה-VPN של החברה.

תמחור ותוכניות מנוי

ל- BullGuardיש שלוש תוכניות שונות, לתקציבים שונים ומכשירים שונים.

כולן מציעות החזר כספי מלא תוך 30 יום, כך שתוכלו לנסות את התוכנית לפני שתחליטו שהיא הנכונה ביותר עבורכם.

הכי זולה: BullGuard Antivirus

תוכנית זו כוללת שלושה רכיבים:

  • אנטי וירוס עם סורק נוזקות בזמן אמת
  • מאתר חולשות מערכת שסורק את מערכת ההפעלה ומוצא יישומים שמצריכים עידכונים ותיקונים
  • מאיץ ביצועי מחשב ושיפור ביצועי גיימינג שמאפשרים להוציא יותר מהמעבד שלכם בעת משימות תובעניות כמו משחקים כבדים, לצד אופטימיזציות נוספות

לא התרשמתי יותר מדי מהחבילה הזאת, משום שהיא מציעה מעט פיצ’רים ביחס לחבילות אחרות – אבל היא יכולה להתאים לגיימרים שרוצים לחסוך כל אגורה.

התמורה הכי טובה למחיר: BullGuard Internet Security

זו כבר תוכנית מוצלחת יותר, ואספר לכם שרכשתי אותה בעצמי כדי להגן על מחשב הגיימינג המחודש שלי. הבן שלי ממש אהב את תכונת שיפור ביצועי המשחקים ואני – את תכונת בקרת ההורים המקיפה, הפיירוול ויכולות ציד הווירוסים.

היא מאפשרת שימוש בעד שלושה מכשירים (מחשבים ומובייל), והתקנתי אותה על המחשב ושני טלפוני אנדרואיד. היא הרבה יותר זולה מחבילות של מותגים גדולים כמו Norton 360 Deluxe, ומציעה בדיוק את אותה הפונקציונליות שצריך כדי ליהנות מאבטחה גבוהה בזמן שמריצים משחקים כבדים.

התוכנית הכי מתקדמת: BullGuard Premium Protection

תמחור ותוכניות מנוי

לחבילה זו יש את אותן התכונות של קודמתה, פלוס סורק רשתות ותכונת ההגנה הפעילה מפני גניבת זהות – ותמיכה בעד עשרה מכשירים.

כלי ההגנה מגניבות זהות לבדו יכול להצדיק את הפער במחיר עבור משתמשים מסוימים, אבל אישית העדפתי את LifeLock Select שבחבילת Norton 360 המתחרה (הוא זמין כרגע רק בארה”ב). עבור משתמשים שצריכים הגנה מוגברת, חבילת הפרימיום של BullGuard היא בחירה טובה. בנוסף, לחבילה זו יש אפשרות ניסיון של 30 יום בחינם, כך שתוכלו לראות אם טובה היא עבורכם בלי להסתכן.

נוחות שימוש והתקנה

ל- BullGuard אין בדיוק את ממשק המשתמש הכי יפה שראיתי

– הוא דוחס הרבה מאוד פיצ’רים לתוך מרחב מצומצם, ומסתיר כמה רכיבים חשובים ושימושיים מאחורי הרבה מסכי תפריט נשלפים.

למשל, תזמון סריקות אנטי וירוס הוא פעולה שהרבה יותר מורכב לבצע ב- BullGuardמשהגיוני שיהיה. בתחילה הייתי צריך לבחור בתפריט Antivirus מהמסך הראשי:

נוחות שימוש והתקנה
לאחר מכן, לבחור באפשרות Manage Profiles; בטח תסכימו שהטייטל הזה אינו אינטואיטיבי, ולא ממש זועק תזמון סריקה:

נוחות שימוש והתקנה
ואחר כך, הגעתי משם לעוד חלון, בו קיבלתי אפשרות להתאים אישית את הסריקות:

נוחות שימוש והתקנה
וזו רק דוגמה אחת לכך שממשק המשתמש אינו אינטואיטיבי. ברגע שהבנתי מה הולך בתוכנה והיכן נמצאת כל אפשרות, ניווטתי בה די בקלות. אבל בעידן בו חברות כמו Norton ו-Kaspersky מציעות ממשקים כה פשוטים ונקיים עבור האנטי וירוסים שלהן, די מתסכל להתמודד עם החלונות הקופצים, התפריטים, תת התפריטים ותת-תת התפריטים של BullGuard.

אפליקציית המובייל של BullGuard

אפליקציית המובייל של BullGuard

BullGuard Mobile Security Premium היא אפליקציית אנטי וירוס לאנדרואיד שנכללת בחבילות Internet Security ו-Premium Protection של החברה. זו אפליקציה מרשימה מאוד, ויש בה הרבה תכונות שימושיות, ביניהן:

  • אנטי וירוס עם מנוע סריקה שמסוגל לאתר איומים בזמן אמת ולהגן מפני נוזקות במובייל.
  • כלי הגנה במקרי גניבת מכשירים שמאפשר לאתר את הטלפון, ובעת הצורך גם לנעול אותו מרחוק, למחוק ממנו מידע ואפילו להגדיר בו צלצולי אזעקה קבועים.
  • כלי בקרת הורים שכולל חסימת תוכן שאינו הולם לילדים, ניטור שיחות שביצעו, מעקב אחר המיקום שלהם ואפילו ניטור תמונות שצילמו.
  • גיבוי בענן שמאפשר לשמור הודעות, יומני פגישות ורשימות אנשי קשר על שרת מוצפן ומאובטח.

האנטי וירוס עצמו פעל נהדר, ותפס כמעט 100% מהנוזקות שהפעלתי נגדו

. מערכת ההגנה במקרי גניבות לא רעה, אך הייתי שמח לראות יכולת הפעלה מרחוק של המצלמה, כמו CaptureCam של McAfee.

המסך הראשי של ניהול אבטחת המובייל הוא כלי מקוון נוח ושימושי, ונעזרתי בו כדי לעקוב אחר מיקומו של בני מהטלפון שלי.

כלי ניהול התמונות נותן גישה לגלריית הטלפון של הילד, ולתמונות שנשלחו בהודעות טקסט ונשמרו. ואולם, היא לא איפשרה לי לצפות בתמונות באפליקציות נפרדות כמו סנאפצ’ט ואינסטגרם, בהן נמצא ומשותף ברמה יומיומית רוב התוכן הבעייתי.

אני חייב להודות שזו הרגשה טובה – לדעת שיש עוד שכבת הגנה לטלפונים של בני המשפחה, עם פעולות אפשריות במקרי גניבת מכשירים, ומענה מוצלח לאיומי סייבר כך שנוזקות אנדרואיד לא יוכלו לפגוע בנו.

בסך הכל, אהבתי את אפליקציית המובייל של BullGuard.

שירות לקוחות ותמיכה

שירות לקוחות ותמיכה

צוות התמיכה בשירות הלקוחות של BullGuard הוא די טוב: הצלחתי לקבל מהם מענה דרך צ’ט חי שזמין 24/7 (וניסיתי לפנות אליהם בכמה שעות שונות), וכשלא היתה להם תשובה לתת במקום, קיבלתי מענה במייל תוך שמונה שעות.

עדיין, היו לי בעיות עם הצ’ט החי, שכן הצוות לא תמיד סיפק תשובות ברורות בנוגע לפיצ’רים מסוימים, ביניהם פילטר המידע הפרטי בתכונת בקרת ההורים. ואגב, נציג השירות שלי עשה כמה טעויות הקלדה קצת מפדחות:

שירות לקוחות ותמיכה
אז כן, עכשיו אני יודע לשים עין על WhatsUp!

בעוד צוות הצ’ט החי קצת התקשה עם השאלות הטכניות שלי, היו אנשיו זריזים ומדויקים בשאלות שנגעו לחוויית שימוש והפעלה. בנוסף, לא הייתי צריך לחכות יותר מדי לקבלת מענה במייל מצוות התמיכה. בסך הכל, התרשמתי די לטובה מפעילות התמיכה של BullGuard.

האם BullGuard טוב בתחום האבטחה כמו בתחום הביצועים?

BullGuard הוא אנטי וירוס רב עוצמה, שמצב הגיימינג שלו אהוב עלי יותר משל כל מתחרה בשוק.

תכונת Game Booster אשכרה מסוגלת להאיץ את המחשב והגדילה את קצב רענון הפריימים כששיחקתי Destiny 2 עם הבן שלי. אני ממליץ על האנטי וירוס הזה ב-100% לגיימרים ומשפחותיהם.

בעוד מנוע סריקת הווירוסים, הפיירוול וכלי ההגנה מפני גניבות זהות כולם מרשימים, ויצליחו להגן על המחשב שלכם מפני האקרים, מאוד התקשיתי להתמודד עם ממשק המשתמש. בנוסף, הייתי שמח לראות ב- BullGuard כמה פיצ’רים נוספים שזמינים בחבילות אנטי וירוס מתחרות – ביניהם VPN, מנהל סיסמאות ורכיב גיבוי ענני.

אהבתי את כלי בקרת ההורים, שנראו לי חזקים עם תכונות כמו פילטור תוכן, ניטור אפליקציות ומעקב אחר מיקום. ואולם, כלי ניטור המידע הפרטי לא עבד כמו שצריך עבורי – הבן שלי היה מסוגל להזין לדפדפן מונחים שהגדרתי לתוכנה לחסום.

בסך הכל, BullGuard הוא אנטי וירוס אדיר עבור גיימרים, אבל לא יתאים לכל אחד. איך תדעו שהוא בול בשבילכם? לחברה יש מדיניות ביטול תוך 30 יום וקבלת החזר כספי מלא, כך שתוכלו להתנסות בו בלי לחשוש ולהחליט בשטח.

🤔️האם BullGuard הוא האנטי וירוס הכי טוב לגיימרים?

ל- BullGuard יש את מצב הגיימינג הכי טוב בשוק, יותר משל כל אנטי וירוס אחר. אם אתם רוצים שביצועי המחשב שלכם ישתפרו תוך כדי משחק כשהאנטי וירוס פועל במקום להאט, אני ממליץ עליו בחום.

בניגוד למצב גיימינג באנטי וירוס טיפוסי, זה של BullGuard עושה יותר מלעצור סריקות כשמתחיל משחק. מצב Game Booster יודע לפנות משאבי זיכרון פעולה ותהליכים מליבות המעבד שמריצות את המשחקים. כך, יכול המעבד להתמקד בהרצה חלקה של המשחק – תכונה חשובה במשחקים תובעניים.

שימו לב: תכונת Game Booster תפעל רק על מחשבים בעלי ארבעה מעבדים לוגיים ויותר, מה שכולל גם מעבדים כפולי ליבה עם יכולת Hyperthreading.

🤔 האם BullGuard טוב למשתמשי iOS ו-MacOS?

לא ממש. BullGuard כולל סורק נוזקות חלש יחסית למק, ואין לו בכלל אפליקציית אייפון ואייפד.

אם אתם מחפשים פיתרון אבטחה מקיף למק, אני ממליץ על Intego. משתמשי אייפון ואייפון יכולים למצוא את מוצרי האבטחה הטובים ביותר למכשיריהם כאן.

🤔 האם יש ל- BullGuardגרסה חינמית?

לא. ואולם, יש לאנטי וירוס הזה אפשרות להחזר כספי מלא תוך 30 יום בכל חבילות המוצר. כך, אפשר לנסות את חבילות האבטחה ללא חשש ולבחור את מה שהכי מתאים.

למרות שיש בשוק לא מעט שירותי אנטי וירוס חינמיים, תמיד עדיף לאבטח את המכשירים שלכם עם מוצר פרימיום במחיר נגיש, כמו BullGuard.

ואולם, אפליקציית Mobile Security החינמית של BullGuard היא אחת הטובות ביותר בשוק. היא מציעה כלי אבטחה מתקדמים ללא עלות, ומשתמשים שמשדרגים לגרסת הפרימיום יקבלו גם גישה לכלי בקרת ההורים המצוינים, אותם מצאתי שימושיים ביותר בניטור ואבטחת הפעילות של בני המתבגר.

BullGuard מוצרים ומחירים

Antivirus
23.99 US$ / לשנה
Internet Security
29.99 US$ / לשנה
ניסיון חינם
Premium Protection
40.00 US$ / לשנה
ניסיון חינם
בשורה התחתונה

BullGuard הוא אנטי וירוס רב עוצמה שיכול לשפר בצורה מורגשת ביצועי משחקים עבור כל גיימר. הוא הצליח לתפוס את כל הנוזקות שהפעלתי נגדו, ולגרום למחשב שלי לפעול מהר יותר. ואולם, ל- BullGuard חסרים כמה פיצ’רים שמתחרים מציגים במחיר דומה, כמו VPN, מנהל סיסמאות וגיבוי ענני. אני ממליץ בחום על BullGuard לגיימרים שמחפשים אנטי וירוס שלא יאט את המחשב כשהם משחקים, אך פחות עבור משתמשים אחרים. עבורם, כנראה שתתאים יותר חבילה כמו Norton 360.

הפרסומים המופיעים באתר זה קשורים לחברות שהאתר מקבל מהן תגמול, כאשר חלקן נמצאות בבעלות משותפת של חברת האם שלנו. הדבר משפיע על הדירוג ואופן הצגת הפרסומים. 
למדו עוד
אודות המחבר
סם בויד
סם בויד
עורך ראשי

אודות המחבר

סם בויד הוא עורך הבטחת איכות ב-SafetyDetectives. הוא בעל שנים של ניסיון בכתיבה, סקירה, עריכה ומשיפור מאמרים בבלוגים, והוא חקר ובדק מאות מוצרי אבטחת סייבר מאז שהצטרף לצוות הבטיחות SafetyDetectives. כשהוא לא בוחן את המוצרים האחרונים בתחום אבטחת הסייבר, הוא נהנה להירגע עם משחקי וידאו, לצפות בספורט ולחקור חלקים חדשים בעולם עם משפחתו.
בדקו מהם 3 האנטי וירוסים האלטרנטיבים, המומלצים ביותר
הציון שלנו
9.8
קראו ביקורת
הציון שלנו
9.6
קראו ביקורת
הציון שלנו
9.4
קראו ביקורת
ביקורות משתמשים עבור BullGuard

*ביקורות המשתמשים אינן מאומתות

7 5
בהתבסס על 12 ביקורות ב 5 שפות 7.1
שפה
אין כרגע ביקורות אודות BullGuard בעברית, אם יש לך נסיון עימם, נודה לך אם תהיה הראשון לכתוב ביקורת בעברית!
האמון של המשתמשים שלנו חשוב לנו יותר מהכל! חברות אנטי וירוס לא יכולות לשלם לנו על מנת לערוך או למחוק ביקורות.
לא נמצאו ביקורות משתמשים. היו הראשונים לכתוב ביקורת על BullGuard!
כתיבת ביקורת
השאירו ביקורת
0.0/ 10.0
אנא הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם לשליחת הביקורת