Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                

Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Bengtsson och Dahl går på djupet
Det är jag som är Lennart
Audiobook series2 titles

Lennart

Written by Mats Edblad

Narrated by David Mjönes

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this series

Bengtsson och Dahl går på djupet är en underhållande, humoristisk och spännande skröna där vi får följa Lennart Evert Bengtsson och hans kompis Bo Dahl som involveras i ännu ett dramatiskt projekt. De startar ett konsultföretag ihop och blir inblandade i någonting varje marint försvar med aktning bör ha. Här gäller det att ta tillvara på alla goda resurser, även om vissa möjligtvis inte har den erfarenhet som krävs ... Håller det svenska kvalitetsstålet tätt? Kommer de fram till slutdestinationen? Det blir utmaningar man aldrig ens i fantasin hade kunnat drömma om och en oförglömlig resa för dem båda.

Bengtsson och Dahl går på djupet är en uppföljare till boken Det är jag som är Lennart. Mats Edblad debuterade 2016 med Det är jag som är Lennart, en humoristisk feelgood roman om en man som genomför en av sina märkliga drömmar.
LanguageSvenska
Release dateOct 24, 2017
Bengtsson och Dahl går på djupet
Det är jag som är Lennart

Titles in the series (2)

  • Det är jag som är Lennart

    1

    Det är jag som är Lennart
    Det är jag som är Lennart

    Lennart Evert Bengtsson är en man i sina bästa år, tycker han själv i alla fall. En dag råkar han ut för en olyckshändelse som ger upphov till egendomliga drömmar. Många har drömmar men Lennart är mannen som förverkligar dem! Han tar chansen och genomför en av sina märkliga idéer en idé som tar honom till världens alla hörn ...

  • Bengtsson och Dahl går på djupet

    2

    Bengtsson och Dahl går på djupet
    Bengtsson och Dahl går på djupet

    Bengtsson och Dahl går på djupet är en underhållande, humoristisk och spännande skröna där vi får följa Lennart Evert Bengtsson och hans kompis Bo Dahl som involveras i ännu ett dramatiskt projekt. De startar ett konsultföretag ihop och blir inblandade i någonting varje marint försvar med aktning bör ha. Här gäller det att ta tillvara på alla goda resurser, även om vissa möjligtvis inte har den erfarenhet som krävs ... Håller det svenska kvalitetsstålet tätt? Kommer de fram till slutdestinationen? Det blir utmaningar man aldrig ens i fantasin hade kunnat drömma om och en oförglömlig resa för dem båda. Bengtsson och Dahl går på djupet är en uppföljare till boken Det är jag som är Lennart. Mats Edblad debuterade 2016 med Det är jag som är Lennart, en humoristisk feelgood roman om en man som genomför en av sina märkliga drömmar.

Related to Lennart

Related categories

Reviews for Lennart

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words