

## Director, Faculty, Staff and Students of **INDIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY MADRAS**

Cordially invite you to

## **Orientation Programme**

to welcome the First Year Students of the B.Tech., Dual Degree & B.S. Medical Science & Engg. for the Academic Year 2024-25

**VENUE:** Students Activity Centre (SAC)

TIME: 09.00 a.m. onwards

DATE: 27th July 2024 (Saturday)

## **MINUTE TO MINUTE PROGRAMME SCHEDULE**

TIME	DURATION	ITEM
09.00 a.m.	10 mins	Welcome address by Chairperson, JEE (Adv.)
09.10 a.m.	15 mins	Address by Director
09.25 a.m.	10 mins	Address by Dean, Students
09.35 a.m.	10 mins	Address by Dean, Academic Courses
09.45 a.m.	10 mins	Address by Dean, ACR
09.55 a.m.	60 mins	Address by the HoDs of Academic Depts.
10.55 a.m.	5 mins	Vote of Thanks by Vice Chair, JEE (Adv.)
High Tea: 11 a.m. – 11.15 a.m.		
11.15 a.m.	60 mins	Address by Mr. Sriram (B.Tech., IITM, 2007) on "Wellness and Mindfulness"
12.15 p.m.	10 mins	Presentation on MANAS APP
12.25 p.m.	10 mins	Address by Security Officer
12.35 p.m.	10 mins	Address by Co-Chairperson, CCASH
12.45 p.m.	5 mins	Address by Prakriti representative
12.50 p.m.	10 mins	Address by Students General Secretary
01.00 p.m.	15 mins	Aspirations by Freshers
Lunch: 1.15 p.m. – 3 p.m.		
Orientation Session exclusively for the parents		
03.00 p.m.	15 mins	Address by Dean, AC
03.15 p.m.	45 mins	Mitraavath: The 'We' in Wellness By Neharika Rajagopalan, Founder, DESHA DHWANI
04.00 p.m.	2 hrs.	Empowering your ward's journey at IITM By Dr. Srividhya, MYNDWELL
06.00 p.m.	15 mins	Q&A session
(Program ends at 06.15 p.m.)		

The video link to the live stream: <u>https://www.youtube.com/watch?v=rDnYOuMwDtg</u>