La comunitat de Viccionari està formada per gent d'arreu del món. Hi ha més de 6.500 llengües que no estan representades correctament al web i volem gent que en parli alguna per crear el major nombre d'entrades possible i en el major nombre possible de llengües.
Per facilitar les comunicacions entre els diferents usuaris d'arreu del món podeu identificar-vos a la vostra pàgina d'usuari amb el vostre nivell de coneixements en idiomes (vegeu Viccionari:Babel per a més detalls).
Hi ha Viccionaris separats en funció de la llengua vehicular que fan servir. Per exemple, en Viccionari en català veureu les pàgines escrites en català, però si aneu al Viccionari en japonès el veureu en japonès. Tot i diferir l'idioma del contingut, podeu configurar la vostra interfície per variar l'idioma del continent (menús i missatges de sistema) i veure-ho en la llengua que vulgueu. Per exemple, podeu navegar en català pel Viccionari en japonès (però si voleu participar-hi allà ho haureu de fer en japonès).
Tot i que existeix una adreça web general per a tots els Viccionaris (https://wiktionary.org), cadascun té una adreça pròpia de l'estil xx.wiktionary.org, on xx són les 2 lletres del codi ISO 639. Per als idiomes que no tenen un codi de dos lletres ISO 639 s'utilitza el codi de tres lletres. Podeu veure una llista actualitzada de Viccionaris a la pàgina de Wiktionary de Meta. Actualment hi ha més de 160 Viccionaris.
Les llengües que encara no tenen web pròpia de Viccionari es desenvolupen a l'Incubator.
↑L'alamànic és un grup de dialectes que inclou l'alemany suís i l'alsacià. El subdomini utilitzat per Wikimedia és als. El codi ISO 639-2 és per l'alamànic en general i el codi ISO 639-3 per l'alemany suís en particular.
↑ 2,02,12,2El noruec, amb codi ISO no, té dos estàndards: noruec bokmål (codi nb) i noruec nynorsk (codi nn)
↑El xinès és un grup de llengües. El codi Wikimedia zh correspon al xinès mandarí, codi ISO cmn.