Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
پرش به محتوا

لیبرالیسم عضلانی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید، نسخهٔ فعلی این صفحه است که توسط Dexbot (بحث | مشارکت‌ها) در تاریخ ۲۱ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۲۰:۳۳ ویرایش شده است. آدرس فعلی این صفحه، پیوند دائمی این نسخه را نشان می‌دهد.

(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، دیوید کامرون

لیبرالیسم عضلانی (به انگلیسی: muscular liberalism)، نوعی لیبرالیسم است که مورد حمایت دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا اسبق بریتانیا بود، سیاست وی مبتنی بر یک دولت چندفرهنگه بود.[۱]

کامرون این اصطلاح را در یک سخنرانی به تاریخ ۵ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی در مونیخ آلمان ابداع نمود. مطابق نظر کامرون: «براساس دکترین دولت چندفرهنگی، ما فرهنگ‌های مختلف را تشویق کرده‌ایم که جدا از هم زیست کنند، دور از یکدیگر و جدا از فرهنگ جریان اصلی. ما در ایجاد تصویری از جامعه که طبق این تصویر آنها احساس تعلق کنند، ناکام مانده‌ایم.»[۲]

اصول

[ویرایش]

نظریه چند فرهنگی که از تحمل فرهنگ‌های متعدد به سمت تحمل نظام‌های ارزشی حرکت کرده‌است، می‌تواند دشمن لیبرالیسم باشد.[۳]

کامرون این اصول را در سخنرانی خود در زمینه افراط گرایی و علل تروریسم در کنفرانس بین‌المللی سیاست امنیتی اتحادیه اروپا در مونیخ، برای مقابله با تروریسم رو به رشد ارائه کرد تا در برابر نفرت مذهبی انفعال کمتری داشته باشد و از طریق لیبرالیسم عضلانی، علیه فعالان افراطی در حال رشد، مبارزه کند.

عضلانی

[ویرایش]
  • ممنوعیت ورود مبلغان نفرت پراکن به کشور میزبان
  • از تخصیص بودجه عمومی و کمک‌های مالی به گروه‌هایی که برای مقابله با افراط گرایان استفاده نمی‌شوند، به شدت جلوگیری شود.
  • تحریم سازمانهایی که در کشور میزبان و خارج از آن تروریسم را تحریک می‌کنند.
  • قضاوت دربارهٔ قابل قبول بودن سازمانهای مذهبی برای فعالیت در کشور میزبان براساس حقوق جهانی بشر، حمایت از دموکراسی و تشویق یکپارچه شدنشان با ارزشهای اساسی کشور میزبان
  • تقویت هویت ملی با اجازه دادن به مردم برای پیروی از دین خود اما صحه گذاشتن به هویت کشور میزبان خود، با گفتن «من مسلمان هستم، من یک هندو هستم، من یک مسیحی هستم، اما من نیز یک لندنی و اهل لندن هستم.»
  • جلوگیری از افراط گرایی در دانشگاه‌ها و زندان‌ها.

لیبرالیسم

[ویرایش]

واکنش‌ها

[ویرایش]

رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، نیکولا سارکوزی گفته‌است که با کامرون موافق است.[۴]

پیتر هوسکین[الف] اظهار نظر کرده‌است که «لیبرالیسم چندفرهنگی» «ایسم» جدیدی خواهد بود که بریتانیا برای مقابله با تروریسم و افراط گرایی مذهبی در حال رشد دنبال خواهد کرد، که متعاقباً توسط تمام کشورهای اروپایی از جمله ملت‌های مشترک المنافع اقتباس شده‌است.[۵]

جستارهای وابسته

[ویرایش]

یادداشت‌ها

[ویرایش]
  1. Peter Hosking

منابع

[ویرایش]
  1. "State multiculturalism has failed, says David Cameron". BBC News. 5 February 2011. Retrieved 11 February 2011.
  2. "Muslims must embrace our British values, David Cameron says". The Daily Telegraph. 5 February 2011. Archived from the original on 7 February 2011. Retrieved 11 February 2011.
  3. "Muscle v multiculturalism". The Economist. 10 February 2011. Retrieved 11 February 2011.
  4. "Multiculturalism has failed, says French president". Agence France-Presse. 10 February 2011. Retrieved 11 February 2011.
  5. Hoskin, Peter (5 February 2011). "Cameron signs up to muscular liberalism". The Spectator. Archived from the original on 15 March 2011. Retrieved 11 February 2011.{{cite news}}: نگهداری یادکرد:ربات:وضعیت نامعلوم پیوند اصلی (link)

پیوند به بیرون

[ویرایش]