Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Kad počnete unositi tekst u polje za pretraživanje, prikazat će vam se prijedlozi. Za pregledavanje se koristite strelicama na tipkovnici. Za odabir pritisnite „enter”. Ako ste odabrali izraz koji sadrži više riječi, algoritam za pretraživanje tražit će taj izraz. Ako je prijedlog poveznica, u pregledniku će se otvoriti ta stranica.
Upute
Gost

Kako dodati svoje suputnike u rezervaciju

Vaša je rezervacija potvrđena! Prije nego što započnete s pakiranjem, bilo bi dobro da pošaljete podatke o rezervaciji svojim suputnicima. Kad se priključe, imat će pristup informacijama o ulasku u smještaj i svim porukama koje razmjenjujete s domaćinom.

Kad pozivate suputnike da se priključe, to može učiniti putem SMS-a, e-maila, WhatsAppa, Messengera, WeChata i dr.

Kako povećati broj gostiju u podacima o rezervaciji

Kako povećati broj gostiju u podacima o rezervaciji na računalu

  1. Kliknite Putovanja i odaberite rezervaciju koju želite nekome poslati.
  2. U odjeljku Podaci o rezervaciji kliknite Uredite popis gostiju.
  3. Kliknite Pošaljite podatke o rezervaciji.
  4. Odaberite opciju za slanje podataka i pošaljite podatke svojim gostima.

Što se događa kad pozovete suputnike da se priključe vašem putovanju

Kad dodate druge goste u svoju rezervaciju, oni će dobiti poziv da se priključe vašem putovanju. Mogu dobiti poziv putem e-maila, SMS-a ili na neki drugi način, ovisno o tome kako ste im poslali podatke o rezervaciji.

Da bi mogli prihvatiti poziv, gosti će se morati prijaviti na svoj korisnički račun na Airbnbu ili ga kreirati ako ga još nemaju.

Kojim će podacima o rezervaciji gosti imati pristup nakon što se priključe

Nakon što se priključe vašem putovanju, gosti će dobiti pristup podacima o ulasku u smještaj, uključujući adresu smještaja i upute za ulazak u smještaj, primjerice šifru za ulazna vrata. Gosti koji se priključe imat će pristup svim dotadašnjim i budućim porukama u vašem razgovoru s domaćinom i moći će čitati i slati poruke domaćinu u okviru grupnog razgovora.

Koga sve možete dodati kao gosta u svoju rezervaciju

U rezervaciju možete dodati maksimalno 15 gostiju. Imajte na umu: velik broj domaćina možda je odredio maksimalan broj gostiju koje mogu primiti u svoj smještaj, što može utjecati na broj gostiju koje možete pozvati da se priključe vašem putovanju.

Da bi se mogli priključiti rezervaciji, svi gosti moraju imati najmanje 18 godina i korisnički račun na Airbnbu (ako ga nemaju, morat će ga kreirati).

Što kad poziv za priključivanje istekne

Pozivi za priključivanje istječu u trenutku završetka rezervacije ili njezina otkazivanja.

Što ako morate promijeniti broj gostiju u rezervaciji

Broj gostiju može se mijenjati za rezervacije koje su u tijeku ili još nisu započele. Ako želite promijeniti broj gostiju, saznajte kako povećati ili smanjiti broj gostiju u rezervaciji.

Je li vam ovaj članak pomogao?

Vezani sadržaji

Zatražite pomoć s rezervacijama, korisničkim računom i dr.
Prijava ili registracija