Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Arama girdisi yazıldıktan sonra öneriler gösterilecektir. Yukarı ve aşağı oklarını kullanarak gözden geçirebilirsiniz. Enter tuşuna basarak seçin. Bir ifade seçerseniz bu ifade aranır. Öneri bir bağlantıysa tarayıcı bu sayfaya gidecektir.
Yordam araçları
Misafir

Tarihe göre fiyat değişiklikleri

Temmuz ayı için planlanan bir seyahatin şubat ayı için planlanandan büyük ölçüde farklı olması gibi, fiyatlar da farklılık gösterebilir. Farklı tarihler seçmenin bir yerin gecelik fiyatlarını nasıl etkileyebileceği burada açıklanmaktadır.

Doğru fiyatlandırma için aramanıza tarihleri ekleyin

Seyahatiniz için en doğru fiyatı bulmak üzere bir yer ararken tarihleri ekleyin. Bazı ev sahipleri, belirli tarihler ya da dönemlerde (bayram tatilleri, hafta sonları ve haftalık veya aylık rezervasyonlar dâhil) varsayılan ya da minimum fiyatlarının yerine geçen özel fiyatlar uygular.

Ek tarihler uygulandığında gecelik fiyat farklı oluyorsa

Ev sahibinize seyahat değişikliği isteği gönderdiyseniz ve o da kabul ettiyse rezervasyonunuz, ev sahibinin mevcut günlük fiyatını yansıtacak şekilde güncellenecektir. Her otelde veya oda-kahvaltıda olduğu gibi ev sahibiniz ilk rezervasyonu yaptıktan bu yana fiyatları artırmış (hatta şanslıysanız düşürmüş) olabilir.

Bu makale yardımcı oldu mu?

İlgili makaleler

  • Misafir

    Kendini doğru temsil etme

    Airbnb, ev sahipleri ve misafirlerin birbirine güvenebileceği bir ortam oluşturmak için geçerli ve doğru hesap bilgileri sağlamak çok önemli…
  • Misafir

    Dürüstçe etkileşim

    Hiç kimse Airbnb'yi kullanırken kendini veya niyetlerini yanlış tanıtmamalıdır.
  • Misafir

    Düşünceli bir misafir olma

    Biyografi bölümünde hikâyenizi paylaşmaktan gerçeğe uygun değerlendirmeler yazmaya kadar çeşitli yöntemlerle topluluğumuzun diğer üyeleriyle…
Rezervasyonlarınız, hesabınız ve çok daha fazlasıyla ilgili yardım alın.
Oturum açın veya kaydolun