Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Tulojen selvittäminen

Haluatko nähdä nopeasti tulevat maksut tai arvion tulevista ansioista? Näet majoittajan maksujesi tilan ansioiden ohjauspaneelista.

Ansioiden selvittäminen

Näet tulosi kohdassa Ansiot ja valitsemalla pylväskaaviosta laajennuksen, joka avaa interaktiivisen tulonäkymän. Sieltä näet tulosi kuukauden, vuoden tai ilmoituksen mukaan. Voit valita näytettävät ilmoitukset suodattimella.

Lue lisää tulotietojen lataamisesta. Lisätietoja tulokaaviosta on myös tietopankissa.

Interaktiiviset ansiot

Ansioiden ohjauspaneelissa on interaktiivinen tulokaavio, josta näet kuukausi- ja vuositulosi ja voit suodattaa tiedot ilmoitusten mukaan. Saat myös tarkempia tietoja aiemmilta vuosilta sekä ennusteita tulevista tuloista.

Vuosi tähän asti -yhteenveto

Vuosi tähän asti -yhteenvedosta näet kaikista kyseisen vuoden varauksista ansaitsemasi kokonaistulot. Se näyttää myös mahdolliset palvelumaksut, verot tai muut vähennykset sekä kokonaisnettotulot.

Tulevat maksut

Näet ansioiden ohjauspaneelista kolme seuraavaa maksua. Jos haluat nähdä kaikki suunnitellut maksut, valitse Näytä kaikki tulevat.

Voit suodattaa tulevat maksut päivämäärän ja ilmoituksen mukaan sekä etsiä tiettyjä maksuja varauksen vahvistuskoodin tai majoittajan maksun summan perusteella.

Näet tietyn maksutapahtuman tiedot avaamalla sen. Näet myös, milloin maksu suoritetaan ja miten majoittajan maksu on laskettu. Voit myös muuttaa maksun vastaanottotapaa valitsemalla Muuta maksun vastaanottotapaasi.

Suoritetut maksut

Näet ansioiden ohjauspaneelista kolme viimeistä suoritettua maksua. Jos haluat nähdä kaikki maksutapahtumat, napsauta Näytä kaikki maksetut.

Valitsemalla rivin näet maksun tiedot, kuten varaustiedot, mukautukset ja peruutustiedot.

Jos useissa ilmoituksissasi on samana päivänä alkavia varauksia, ansiot voidaan maksaa yhdessä, jolloin ne näkyvät yhtenä rivinä.

Jos olet vieraalle velkaa peruutuksesta tai varauksen muutoksesta, näet sen ansioiden ohjauspaneelista. Lue lisää maksuihin tehtyjen mukautusten merkityksestä.

Maksuaikataulu

Majoittajan maksun ajankohta riippuu vieraan majoittumisen pituudesta, maksun vastaanottotavan käsittelyajasta ja siitä, oletko uusi majoittaja. Ilmoitamme sinulle, kun majoittajan maksusi on matkalla. Lue lisää majoittajan maksujen aikataulusta.

Oliko tästä artikkelista apua?

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Hanki ohjeita varausten hallintaan, tilisi käyttämiseen ja moneen muuhun asiaan.
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy