Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Vieras

Kuinka kauan majoittajalla on aikaa vastata majoittumispyyntöön?

Majoittajien on vastattava pyyntöihin 24 tunnin kuluessa, tai ne vanhenevat

Majoittajalla on 24 tuntia aikaa hyväksyä tai hylätä pyyntösi, mutta valtaosa vastaa kuitenkin 12 tunnin kuluessa. Usein majoittajat vastaavat tätäkin nopeammin: yli puolet majoittumispyynnöistä hyväksytään yhden tunnin kuluessa siitä, kun majoittaja on lukenut ne.

Mistä tietää, onko pyyntö hyväksytty, hylätty tai vanhentunut?

Voit tarkistaa majoittumispyyntösi tilan milloin tahansa, mutta saat myös sähköpostipäivityksiä, kun pyynnön tila muuttuu.

Jos majoittaja ei ole vastannut majoittumispyyntöösi

Useimmat majoittajat vastaavat muutaman tunnin kuluessa, mutta aikavyöhykkeet ja internetyhteyden puuttuminen voivat hidastaa asioita. Sillä välin voit yrittää ottaa yhteyttä alueella toimiviin muihin majoittajiin. Älä kuitenkaan lähetä useampaa majoittumispyyntöä samoille päiville, jotta vältyt päällekkäisiltä varauksilta.

Etkö halua odottaa majoittajan vastausta? Tee pikavaraus. Pikavarausta tukevat kohteet voi varata saman tien lähettämättä majoittumispyyntöä majoittajan hyväksyttäväksi. Sitä varten sinun pitää olla viimeistellyt tilisi asetukset.

Jos matkapyyntösi hylätään tai se vanhenee

Jos majoittaja hylkää pyyntösi tai pyyntö vanhenee, sinua ei veloiteta ja voit vapaasti varata toisen majoituksen. Jos olet edelleen kiinnostunut varaamaan majoittajan kohteen, lue lisää hylätyn tai vanhentuneen majoittumispyynnön käsittelemisestä.

Majoittajan keskimääräisen vastausprosentin ja -ajan selvittäminen

Näin selvität majoittajan vastausprosentin ja -ajan tietokoneella

  1. Napsauta ilmoitusta, jonka haluat tarkistaa.
  2. Siirry kohtaan Majoittajasi.
  3. Näet Majoittajan tiedot -kohdasta vastausprosentin sekä vastaamiseen tavanomaisesti kuluvan ajan.

Huom. Vastausprosentti ja -aika ovat keskiarvoja, jotka perustuvat siihen, milloin majoittaja on vastannut kyselyihin ja varauspyyntöihin viime aikoina. Niiden avulla voit arvioida, kuinka nopeasti majoittaja vastaa. Tiettyä vastausaikaa ei kuitenkaan taata.

Oliko tästä artikkelista apua?

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Hanki ohjeita varausten hallintaan, tilisi käyttämiseen ja moneen muuhun asiaan.
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy