Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Οι προτάσεις θα εμφανιστούν αφού πληκτρολογήσετε στην μπάρα αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε το πάνω και κάτω βέλος για να ελέγξετε. Χρησιμοποιήστε το enter για να επιλέξετε. Εάν η επιλογή είναι μια φράση, η φράση αυτή θα περιληφθεί στην αναζήτηση. Εάν η πρόταση είναι σύνδεσμος, το πρόγραμμα περιήγησης θα σας μεταφέρει σε αυτήν τη σελίδα.
Οδηγίες
Επισκέπτης

Αν ο οικοδεσπότης ακυρώσει την κράτησή σας

Αν και είναι σπάνιο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας οικοδεσπότης μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσει μια κράτηση. Κατανοούμε ότι τέτοιες ακυρώσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τα σχέδιά σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αν ο οικοδεσπότης ακυρώσει την κράτησή σας πριν από την άφιξη, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφή χρημάτων αν ο οικοδεσπότης ακυρώσει την κράτηση

Αν ο οικοδεσπότης ακυρώσει την κράτησή σας πριν από την άφιξη, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας υπηρεσιών, αν επιλέξετε να μην κάνετε νέα κράτηση.

Με βάση τις προϋποθέσεις, ενδέχεται να λάβετε πόντους κράτησης για την Airbnb που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνετε μια άλλη κράτηση αμέσως. Αν δεν τους χρησιμοποιήσετε εντός 72 ωρών, θα λάβετε αυτόματα πλήρη επιστροφή χρημάτων. Αν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε πόντους κράτησης, η επιστροφή των χρημάτων σας θα σταλεί αμέσως. Μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργούν οι πόντοι κράτησης.

Η επιστροφή χρημάτων θα σταλεί στον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε όταν κάνατε κράτηση. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να λάβετε τα χρήματα εξαρτάται από την τράπεζα ή το χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα. Βρείτε τους συνηθισμένους προβλεπόμενους χρόνους για την επιστροφή χρημάτων.

Βοήθεια για να κάνετε επανακράτηση αν ακυρώσει ο οικοδεσπότης

Κάθε κράτηση που γίνεται στην Airbnb διαθέτει AirCover για επισκέπτες, δηλαδή υποστήριξη για επισκέπτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κράτησή τους. Αν ο οικοδεσπότης σας ακυρώσει την κράτηση, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε επανακράτηση σε παρόμοιο χώρο διαμονής, λαμβάνοντας υπόψη την τοποθεσία και τις παροχές, με βάση τη διαθεσιμότητα σε συγκρίσιμη τιμή.

Πώς θα σας ενημερώσουμε αν ο οικοδεσπότης ακυρώσει την κράτηση

Σε περίπτωση ακύρωσης, θα λάβετε ένα email με όλες τις λεπτομέρειες, όπως πληροφορίες για την επιστροφή χρημάτων.

Αν ο οικοδεσπότης σάς ζητήσει να ακυρώσετε την κράτηση

Αν ο οικοδεσπότης σάς ενημερώσει ότι δεν μπορεί πλέον να σας φιλοξενήσει, μην κάνετε εσείς την ακύρωση. Στείλτε του μήνυμα και ζητήστε να κάνει εκείνος την ακύρωση. Με αυτόν τον τρόπο, θα δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;

Σχετικό περιεχόμενο

  • Επισκέπτης

    Αν ο οικοδεσπότης σάς ζητήσει να ακυρώσετε την κράτηση

    Αν ο οικοδεσπότης δεν μπορεί να σας φιλοξενήσει, μην ακυρώσετε την κράτηση για λογαριασμό του. Ζητήστε του να ακυρώσει εκείνος για να μη χάσ…
  • Πώς λειτουργούν οι ακυρώσεις

    Ορισμένες φορές τυχαίνει να χρειάζεται να ακυρώσετε. Για να κυλήσουν όλα ομαλά, εδώ θα βρείτε πληροφορίες για να ακυρώσετε μια κράτηση.
  • Επισκέπτης

    AirCover για επισκέπτες

    Κάθε κράτηση διαθέτει AirCover για επισκέπτες. Αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τον χώρο σας στην Airbnb που δεν μπορεί να επιλύσει ο οι…
Βρείτε βοήθεια σχετικά με τις κρατήσεις, τον λογαριασμό σας και άλλα.
Σύνδεση ή εγγραφή