Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Miután elkezdesz gépelni, javaslatok fognak megjelenni. Az áttekintéshez használd a felfelé és lefelé mutató nyilakat. A kiválasztáshoz használd az Enter billentyűt. Ha a kijelölt rész egy kifejezés, akkor a kifejezés kerül be a keresésbe. Ha a javaslat egy link, akkor a böngésző erre az oldalra navigál.
Útmutató
Vendég

Azonnali foglalás

Szeretnél azonnal lefoglalni egy helyet? Olyan szállást keress, amely azonnali foglalást kínál.

Az azonnali foglalás működése vendégeknek

Az azonnali foglalással lefoglalható helyeket azonnal lefoglalhatod anélkül, hogy foglalási kérést kellene küldened a házigazdának jóváhagyásra, feltéve, hogy elvégezted a fiókod beállítását, és a foglalás kevesebb mint 31 éjszakára szól. Ennek nincs külön díja, és különösen kényelmes megoldás az utolsó pillanatban felmerülő utazásokhoz. Egyszerűen szűrd le a keresést, hogy csak az azonnali foglalással lefoglalható szálláshelyek jelenjenek meg, és már foglalhatsz is!

Ellenkező esetben foglalási kérést kell küldened, és meg kell várnod, amíg a házigazda jóváhagyja a foglalásodat. A házigazdáknak 24 órájuk van a kérésed jóváhagyására vagy elutasítására, mielőtt a kérés lejár.

Azonnali foglalás házigazdáknak

Ha engedélyezed az azonnali foglalást, leegyszerűsítheted a folyamatot a vendégeidnek, és a szálláshelyed kitűnhet a tömegből. Bővebben az azonnali foglalás beállításáról.

Segített ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

  • Vendég

    Foglalási feltételek

    Az alapvető dolgokon (név, e-mail-cím és telefonszám) túl egy kicsit több információra is szükségünk van, hogy lefoglalhasd a szálláshelyet.
  • Házigazda

    Az azonnali foglalás működése

    Állítsd be a hirdetésednél az azonnali foglalást, és még egyszerűbbé válik számodra a vendégfogadás.
  • Házigazda

    Azonnali foglalási beállítások testreszabása

    Vannak olyan beállítások, amelyek segítségével szabályozhatod, hogy mikor lehet lefoglalni a szálláshelyedet, és kik foglalhatnak anélkül, h…
Segítséget kaphatsz többek között a foglalásaiddal vagy a fiókoddal kapcsolatban.
Bejelentkezés vagy regisztráció