Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Ieteikumi tiks parādīti pēc informācijas ievadīšanas meklēšanas logā. Izmantojiet augšupvērsto un lejupvērsto bultiņu, lai pārskatītu. Izmantojiet taustiņu Enter, lai izvēlētos. Ja tiek izvēlēta frāze, meklēšana tiks veikta pēc šīs frāzes. Ja ieteikums ir saite, pārlūkprogramma atvērs šo lapu.
Pamācība
Uzņemt viesus

Sagatavošanās viesu uzņemšanai

Gan profesionāliem saimniekiem, gan tiem, kuri pirmo reizi uzņem viesus, vienmēr noder labi sagatavoties. Lūk, kā gūt panākumus (un saņemt lieliskas atsauksmes).

Sagatavojiet kalendāru

Kalendāra pārvaldība ir svarīga viesu uzņemšanas daļa – tā gādā par to, lai rezervēšanas process noritētu raiti. Tālāk ir sniegti daži ieteikumi par kalendāra pārvaldību.

Viesu informācijas kārtošana

  • Iepazīstieties ar viesiem jau iepriekš, apskatot viņu profilus vai uzsākot sarunu, tādējādi informējot par to, kāda būs uzturēšanās.
  • Uzrakstiet reģistrēšanās norādījumus un iekļaujiet tajos kontaktinformāciju, Wi-Fi paroles, apkārtnes ceļvedi, mājokļa noteikumus un jebkādu citu informāciju, kas viesiem ir nepieciešama, lai iekārtotos un justos ērti.
  • Ja vēlaties, varat pieprasīt, lai viesiem, kuri rezervē jūsu mājokli, būtu profila bilde. Uzziniet, kā to pieprasīt.

Sagatavot mājokli

  • Apsveriet iespēju piedāvāt pašreģistrēšanos, lai viesi varētu iekļūt mājoklī arī tad, ja neesat tuvumā.
  • Iegādājieties vairumā to, ko vēlaties piedāvāt viesiem, – sākumā pietiks ar ziepēm, ūdeni pudelēs vai uzkodām.
  • Sagatavojiet dažus papildu gultasveļas un dvieļu komplektus, lai jums nebūtu jāgaida, kamēr izžūs veļa.
  • Apsveriet profesionālu uzkopšanas un pārvaldības pakalpojumu izmantošanu – daudzi saimnieki iekļauj uzkopšanas maksu, lai segtu izmaksas.

Vai nepieciešama papildu palīdzība? Apmeklējiet resursu centru, lai saņemtu padomus par to, kā sekmīgi uzņemt viesus, piemēram, par reģistrēšanās ceļveža izveidi.

Vai šis raksts bija noderīgs?

Saistītie raksti

Saņemiet palīdzību saistībā ar rezervācijām, kontu un citiem jautājumiem.
Pieteikties vai reģistrēties