Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Ieteikumi tiks parādīti pēc informācijas ievadīšanas meklēšanas logā. Izmantojiet augšupvērsto un lejupvērsto bultiņu, lai pārskatītu. Izmantojiet taustiņu Enter, lai izvēlētos. Ja tiek izvēlēta frāze, meklēšana tiks veikta pēc šīs frāzes. Ja ieteikums ir saite, pārlūkprogramma atvērs šo lapu.
Pamācība
Viesis vai dalībnieks

Cik ilgā laikā saimniekam ir jāatbild uz jūsu ceļojuma pieprasījumu

Hosts must respond within 24 hours or the request expires

Hosts have 24 hours to accept or decline your request, but the vast majority respond within 12 hours. Chances are, it’ll be even quicker: More than half of all trip requests are accepted within one hour of the Host reading it.

How you’ll know if your request is accepted, declined, or expires

You can check the status of your trip request any time you like, but you’ll also receive email updates when things change.

If the Host hasn’t responded to your trip request

Most Hosts respond within a few hours, but time zones and lack of internet access might slow things down. In the meantime, you can try reaching out to other Hosts in the area. Just be careful not to send more than one trip request for the same dates to ensure you don’t end up double booked.

Don’t want to wait for a Host response? Try Instant Book listings—they allow you to book immediately without needing to send a request to the Host for approval, provided you’ve completed your account setup.

If your trip request is declined or expires

If the Host declines your request or lets it expire, you won’t be charged and you’re free to book a different stay. If you’re still interested in booking the Host’s place, you can learn more about what to do if your trip request is declined or expires.

Saimnieka vidējā atbildēšanas rādītāja un laika atrašana

Saimnieka atbildēšanas ātruma un laika pārbaude datorā

  1. Noklikšķiniet uz sludinājuma, kuru vēlaties pārbaudīt.
  2. Doties uz sadaļu Iepazīstieties ar saimnieku.
  3. Sadaļā Informācija par saimnieku atrodiet atbildēšanas rādītāju un to, cik ilgā laikā saimnieks parasti atbild.

Piezīme. Atbildēšanas rādītājs un laiks ir vidējie rādītāji, pamatojoties uz to, kad saimnieks pēdējā laikā ir atbildējis uz informācijas un rezervācijas pieprasījumiem. Tas var palīdzēt jums saprast, cik ātri saimnieks atbild, taču tas nav garantēts.

Vai šis raksts bija noderīgs?

Saistītie raksti

  • Viesis vai dalībnieks

    Kā rīkoties, ja saimnieks neatbild

    Pēc rezervācijas apstiprināšanas saimnieka tālruņa numurs būs pieejams sarakstē par ceļojumu.
  • Viesis vai dalībnieks

    Sazināšanās ar saimniekiem

    Ja pirms rezervēšanas vēlaties uzzināt vairāk par mājokli vai piedzīvojumu, varat nosūtīt saimniekam vai rīkotājam ziņojumu Airbnb platformā…
  • Viesis vai dalībnieks

    Kad nosūtīt ziņojumu saimniekam

    Varat veikt rezervāciju, iepriekš nesazinoties ar saimnieku, taču jautājumu gadījumā tomēr iesakām nosūtīt saimniekam ziņojumu.
Saņemiet palīdzību saistībā ar rezervācijām, kontu un citiem jautājumiem.
Pieteikties vai reģistrēties