Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Kad počnete da unosite tekst u polje za pretragu, prikazaće vam se predlozi. Za pregled koristite strelice nagore i nadole. Za odabir pritisnite Enter. Ako ste izabrali izraz od više reči, on će biti termin za pretragu. Ako je predlog link, u pregledaču će se otvoriti ta stranica.
Uputstva

Nalaženje zarade

Želite li brzo da protumačite koliko zarađujete ili koliko se predviđa da ćete zaraditi? Status isplata proverite na komandnoj tabli za zaradu.

Gde možete da nađete zaradu

Da biste pregledali učinak, idite na Zarada i izaberite proširivač na trakastom grafikonu da pokrenete interaktivni prikaz zarade. On prikazuje vašu zaradu po mesecima ili godinama i po smeštajima. Pomoću filtera možete da izaberete koji od smeštaja želite da se prikaže.

Saznajte više o preuzimanju zarade. Više o grafikonu učinka možete da saznate i u Centru sa materijalima.

Interaktivna zarada

Na komandnoj tabli sa zaradom nalazi se interaktivni grafikon učinka – on vam pruža pristup vašoj zaradi kroz mesečne i godišnje prikaze, kao i filtriranje po smeštajima, a možete i da vidite još detalja o prethodnim godinama i projekcijama za budućnost.

Rezime od početka godine

Rezime od početka godine jeste ukupan iznos koji ste zaradili za svaku rezervaciju u datoj godini. Prikazuje i sve naknade za uslugu, takse i druge odbitke i vašu ukupnu neto zaradu.

Predstojeća zarada

Nađite naredne 3 predstojeće transakcije na komandnoj tabli za zaradu ili izaberite Prikaži sve predstojeće da biste videli kompletnu listu.

Predstojeće transakcije možete da filtrirate po datumu i smeštaju, a možete i da potražite konkretne transakcije pomoću šifre potvrde rezervacije ili iznosa isplate.

Otvorite određenu transakciju da biste videli detalje transakcije, zajedno sa datumom za kad je isplata zakazana i načinom obračuna isplate. Možete i da promenite način isplate transakcije tako što ćete izabrati Promenite način isplate.

Isplaćena zarada

Nađite poslednje 3 plaćene transakcije na komandnoj tabli za zaradu ili kliknite na Prikaži sve plaćeno da biste videli kompletnu listu.

Izaberite svaki red da biste videli detalje o zaradi, uključujući podatke o rezervaciji, korekcije i detalje o otkazivanju.

Ako imate više smeštaja sa rezervacijama koje počinju istog dana, zarada se može isplatiti zajedno, što će biti prikazano u jednom redu.

Ako gostu dugujete novac za otkazivanje ili promenu rezervacije, to možete da pratite na komandnoj tabli za zaradu. Saznajte više o tome šta znači korekcija vaše zarade.

Kada ćete dobiti novac

Kada ćete dobiti novac zavisi od dužine boravka gosta, od trajanja obrade za vaš način isplate i od toga da li ste nov domaćin ili ne. Saznajte više o tome kada ćete dobiti isplatu.

Da li vam je ovaj članak pomogao?

Srodni članci

  • Domaćin

    Kako da znate da li vaš način isplate funkcioniše

    Možete proveriti da li je status pored načina isplate podešen na Podrazumevano, Nepotvrđeno, Greška ili možda nije naveden status (što znači…
  • Domaćin

    Kada ćete dobiti isplatu

    Isplate obično šaljemo oko 24 sata po dolasku gosta. Međutim, kada ćete dobiti isplatu može da zavisi od dužine boravka gosta, od trajanja o…
  • Domaćin

    Šta znači korekcija vaše zarade

    Korekcija je iznos koji domaćin duguje na osnovu otkazivanja, izmene rezervacije ili kršenja naših Pravila refundiranja za gosta.
Zatražite pomoć oko rezervacija, naloga i drugih stvari.
Prijavite se ili se registrujte