Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du

Hitta dina intäkter

Vill du snabbt förstå hur mycket pengar du tjänar eller förväntas tjäna? Du kan kontrollera statusen för dina månadsvisa utbetalningar i din intäktskontrollpanel.

Så hittar du dina intäkter

För att granska ditt resultat går du till dina Intäkter och väljer expanderaren i stapeldiagrammet för att starta den interaktiva intäktsvyn. Det visar dina intäkter per månad eller år och per boende. Du kan använda filtret för att välja vilka av dina boenden som ska visas.

Läs mer om hur du laddar ner dina intäkter. Du kan också ta reda på mer om ditt resultatdiagram i resurscentret.

Interaktiva intäkter

Kontrollpanelen Intäkter har ett interaktivt resultatdiagram som ger dig tillgång till dina intäkter genom att visa dem månads- och årsvis, plus att du kan filtrera efter boende och få mer information om tidigare år och framtida prognoser.

Sammanfattning av året så här långt

Din sammanfattning av året så här långt är det totala belopp du har tjänat för varje bokning under det året. Den visar också eventuella serviceavgifter, skatter eller andra avdrag, och dina totala nettointäkter.

Kommande intäkter

Hitta de tre kommande transaktionerna från intäktskontrollpanelen eller välj Visa alla kommande för att få en fullständig lista.

Du kan filtrera kommande transaktioner efter datum och annons, och söka efter specifika transaktioner med hjälp av bokningsbekräftelsekoden eller utbetalningsbeloppet.

Öppna en specifik transaktion för att granska transaktionsuppgifter, tillsammans med det datum den är planerad att skickas och hur utbetalningen beräknades. Du kan också ändra utbetalningsmetoden som transaktionen går till genom att välja ändra din utbetalningsmetod.

Utbetalda intäkter

Hitta de tre senaste betalda transaktionerna från intäktskontrollpanelen eller klicka på Visa alla betalda för att få en fullständig lista.

Välj varje rad för att visa intäktsuppgifter, inklusive bokningsuppgifter, justeringar och avbokningsuppgifter.

Om du har flera annonser med bokningar som börjar på samma dag kan intäkter betalas ut tillsammans, vilka kommer att visas på en enda rad.

Om du är skyldig en gäst pengar för en avbokning eller bokningsändring kan du spåra det i din intäktskontrollpanel. Läs mer om vad en justering av dina intäkter innebär.

När får du betalt?

När du får betalt beror på hur lång din gästs vistelse är, behandlingstiden för din utbetalningsmetod och om du är en ny värd eller inte. Ta reda på mer om när du får din utbetalning.

Hjälpte denna artikel?

Relaterade artiklar

  • Värd

    Så vet du om din utbetalningsmetod fungerar

    Du kan kontrollera om statusen bredvid din utbetalningsmetod visar Standard, Väntande, Fel eller om det inte finns någon status angiven (vil…
  • Värd

    Då får du din utbetalning

    Vi skickar vanligtvis utbetalningar ungefär 24 timmar efter det att gästen har checkat in. När du får din utbetalning kan variera beroende p…
  • Värd

    Vad en justering av dina intäkter innebär

    En justering är en summa pengar som en värd är skyldig på grund av en annullering, bokningsändring eller brott mot vår gästkompensationspoli…
Få hjälp med dina bokningar, ditt konto med mera.
Logga in eller bli medlem