Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Gäst

Om din bokning inte kunde slutföras

Om du får ett meddelande om att din bokning inte kunde slutföras när du bokar ett boende finns det några saker du bör kontrollera. Fortsätt läsa om de vanligaste anledningarna till att gäster inte kan boka.

Identitetsverifiering

Vanligtvis sköter vi verifieringen av din identitet som en del av bokningsprocessen men om det uppstått ett problem kan vi ha kontaktat dig för att få mer information. Läs vår artikel om hur du verifierar din identitet för tips.

Förebyggande av fester

Ibland flaggas detaljer om en bokning genom vår automatiska granskningsprocess för att förebygga fester. Kontrollera informationen om vår granskning av bokningar för att ta reda på mer.

Problem med betalning

Det finns många anledningar till att en betalningsmetod kan hindra dig från att slutföra en bokning, inklusive förfallna kreditkort eller otillräckliga medel. Kolla in våra felsökningstips för betalningsmetoder om du är osäker på vad som är fel.

Boendets tillgänglighet

Dubbelkolla att de datum du vill boka är tillgängliga om du inte kan boka. Du kan även skicka ett meddelande till värden genom att klicka eller trycka på Kontakta värd i annonsen. Han eller hon kan ha vissa krav, t.ex. ett minimalt antal nätter att boka, som din förfrågan inte uppfyller.

Kan du fortfarande inte boka? Kontakta oss för mer hjälp.

Hjälpte denna artikel?

Relaterade artiklar

Få hjälp med dina bokningar, ditt konto med mera.
Logga in eller bli medlem