Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
SlideShare a Scribd company logo
NOBEL“Het vermogen om te veranderen”
“Het is niet de sterkste van de soort, noch de meest intelligente die overleeft. Het is degene die zich het meest weet aan te passen aan verandering”(Charles Darwin)
agendaOnze wereldveranderdOvertuigingVisieMissieStrategiethe next generationstoryline
agendaOnze wereldveranderdOvertuigingVisieMissieStrategiethe next generationstoryline
ons privéleven  verandert
ons werk verandert
onze wereld verandert
onze wereld verandert
 wat veroorzaakt deze veranderingen?
TijdlijngeneratiesGeneration Y1965-1980Gen XXersGeneration ZBaby BoomersVeterans1922– 1945SilentTraditionalist1981-2000Gen YMillennial2000 >Internet GenMost Educated1946-1964Generation X
Generation YGeneration Y is de generatie die nu rond de dertig is. Dit zijn mensen geboren tussen grofweg 1976 en 2000. Aan de ene kant is deze groep gehecht aan vrijheid en de mogelijkheid tot zelfontplooiing, aan de andere kant zoekt generation Y naar verbondenheid en willen zij een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Deze generatie gebruikt technologie om nieuwe dingen op nieuwe manieren te doen!
interactiesTransactiesProcessenSociaal
oplossingenBoekhouding	              ERP / CRM		     Communities
Communities “social computing”
Communities “social computing”
van consumentnaarbedrijf	Samenwerking, netwerken voor en door bedrijven is als sociale netwerken door consumenten!
agendaOnze wereldveranderdOvertuigingVisieMissieStrategiethe next generationstoryline
OvertuigingDe macht is nu aan de klant!Mensen kunnen elkaar overal ter wereld vinden.De massa markt is dood en vervangen door een massa niches.De hedendaagse organisatie is niet langer afhankelijk van marketing, maar van interactie.Klanten de mogelijkheid geven om samen te werken aan het ontwikkelen van producten en diensten, zorgt voor meerwaarde.Het beschikken over infrastructuur, mankracht, producten of intellectueel eigendom is niet langer de sleutel tot succes. Openheid en samenwerking wel!
Van organisatiestructuur naar virtuele kennisorganisatie2. 	Van bedrijfsprocessen en –applicaties naar business services.3.	Van dedicated infrastructuur naar Adaptiveveranderingen in ICTOrganisaties vragen nieuwe manieren van communiceren, samenwerken en kennisdelen.Organisaties om werkende oplossingen die als service afgenomen kunnen worden.Infrastructuur aanschaffen is geen automatisme. Organisaties zoeken een virtuele infrastructuur.
thema’s in recente projectenFocus op kernactiviteiten.Shared Service Centers.Beter samenwerken.Verandering van businessmodel.
overtuigingOrganisaties zonder grenzen creëren de volgende golf van productiviteit!
agendaOnze wereldveranderdOvertuigingVisieMissieStrategiethe next generationstoryline
Visie NobelOrganisaties die willen blijven groeien en excelleren moeten inspelen op een snel veranderende markt. ICT is debepalende factor om deze veranderingen te volgen en mogelijk te maken.
Missie NobelNobel biedt haar klanten“het vermogen te veranderen”door samenwerking in ICT
Strategie NobelHET VERMOGEN OM TE VERANDEREN ! Continuïteit        Klantwaarde      Medewerkers “Het vermogen om te veranderen” wordt gestuurd op basis van drie kompassen.
strategieOrganisatieVeranderen om samen te werken.Cultuurvastlegging (sharedValues)LeiderschapsontwikkelingLerende Organisatie (Nobel Academy)Markt en klantenSamenwerking klanten en leveranciersBranche aanpak solutionsOntwikkeling van nieuwe concepten en diensten
agendaOnze wereldveranderdOvertuigingVisieMissieStrategiethe next generationstoryline
NOBEL “the next generation”
NOBEL “the next generation”AchtergrondGegroeid uit autonome groei en fusies.Afnemend groeitempo.Diversiviteit, onvoldoende samenhang activiteiten.Te reactief in samenwerking en ontwikkeling.UitdagingenToegevoegde waarde, voor elke klant.
Gezamenlijke kennis en kracht bundelen
Groei en ondernemingsgeest.
Samenwerking faciliteren en stimuleren.NOBEL"the nextgeneration" is een bedrijfsbreed strategisch veranderproject, waarbij Nobel binnen 24 maanden een transformatie door maakt van een traditionele ICT leverancier naar een strategisch ICT kennispartner.NOBEL"the nextgeneration" heeft het vermogen om te veranderen, gedreven door de snelle technologische vernieuwing, social media en de belevingseconomie.NOBEL “the next generation”

More Related Content

Nobel Visie