Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger
Gæst

Prisændringer baseret på datoer

Ligesom planlægningen af en rejse i juli adskiller sig meget fra en rejse i februar, kan prisen også gøre det. Sådan kan valg af andre datoer påvirke prisen per nat for en bolig.

Føj datoer til din søgning for at se nøjagtige priser

For at finde den mest nøjagtige pris for din rejse skal du tilføje datoer, når du søger efter en bolig. Nogle værter har tilpassede priser, der tilsidesætter standard- eller minimumsprisen for bestemte datoer eller perioder (inklusive helligdage, weekender eller uge-/månedlange reservationer).

Hvis prisen per nat er anderledes, når der tilføjes ekstra datoer

Hvis du har indsendt en anmodning om rejseændring til din vært, og vedkommende har accepteret, vil din reservation blive opdateret, så den afspejler ændringerne af din værts aktuelle pris per dag. Ligesom hoteller eller bed and breakfasts kan din vært have hævet (eller endda sænket, hvis du er heldig) priserne, siden du bookede.

Hjalp denne artikel?

Relaterede artikler

  • Gæst

    Repræsenter dig selv oprigtigt

    At give gyldige og nøjagtige kontooplysninger er afgørende for at skabe et miljø, hvor Airbnb, værter og gæster kan stole på hinanden.
  • Gæst

    Ærlig kommunikation

    Ingen bør give forkerte oplysninger om sig selv eller deres intentioner, når de bruger Airbnb.
  • Gæst

    Sådan er du en betænksom gæst

    Nøglen til at rejse med os er at knytte forbindelse til andre medlemmer af vores netværk, fra at dele din historie i din beskrivelse af dig …
Få hjælp til dine reservationer, din konto med mere.
Log ind, eller tilmeld dig