Location via proxy:   [ UP ]
[Report a bug]   [Manage cookies]
Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger
Vært

Beskeder mellem værter og medværter

Beskeder mellem værter og medværter på Airbnb gør det nemt at samarbejde. Det kan f.eks. være koordinering af, hvornår den næste gæst ankommer, behov for vedligeholdelse eller andre detaljer. I kan administrere jeres beskeder sammen med søgning, filtre, hurtige svar og planlagte beskeder.

Hvem kan sende beskeder til værter og medværter på Airbnb

Værten og eventuelle medværter på det samme opslag kan kommunikere med hinanden via beskeder på Airbnb. Dette omfatter medværter med alle niveauer af medværtstilladelser.

Beskeder kan sendes mellem værten og en medvært samt direkte mellem medværter

Start en meddelelsestråd med værten eller en medvært

Send en besked til en vært eller medvært på computer

1. Klik på Opslag og derefter på det opslag, du vil ændre
  2. Under Opslags-editoren skal du klikke på Din bolig
  3. Klik på Medværter, og vælg derefter medværten
  4. Ud for vedkommendes navn skal du klikke på Send besked
  5. Skriv en besked, og klik på Send

Hvis du modtager en mistænkelig besked fra værten eller en medvært, kan du indberette beskeden.