Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Miután elkezdesz gépelni, javaslatok fognak megjelenni. Az áttekintéshez használd a felfelé és lefelé mutató nyilakat. A kiválasztáshoz használd az Enter billentyűt. Ha a kijelölt rész egy kifejezés, akkor a kifejezés kerül be a keresésbe. Ha a javaslat egy link, akkor a böngésző erre az oldalra navigál.
Útmutató
Vendég

Mit tehetsz, ha a házigazda nem válaszol?

Ha a házigazda nem válaszol egy foglalási kérésre

Hacsak nem olyan szálláshelyet választottál, ahol be van kapcsolva az azonnali foglalás, a házigazdáknak 24 óra áll rendelkezésükre, hogy elfogadjanak vagy elutasítsanak egy foglalási kérést. Tudj meg többet a házigazdák válaszadási idejéről.

Ha a házigazda nem válaszol egy visszaigazolt foglalást követően

Ha visszaigazolt foglalásod van, a házigazda telefonszámát az utazáshoz tartozó üzenetfolyamban találod meg. Küldhetsz neki üzenetet, vagy megnyithatod az Airbnb alkalmazást, és felhívhatod. Tudj meg többet arról, hogyan léphetsz kapcsolatba a házigazdákkal.

Ha érdekelnek az érkezéssel kapcsolatos részletek és instrukciók, 48 órával az érkezés dátuma előtt megtalálod őket a foglaláshoz tartozó útiterv oldalán.

Ha minden kommunikációs kísérleted sikertelenül zárul, és nem tudsz kapcsolatba lépni a házigazdáddal, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Segített ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Segítséget kaphatsz többek között a foglalásaiddal vagy a fiókoddal kapcsolatban.
Bejelentkezés vagy regisztráció